Transport

Kanali

Til Kanali kan man reise via flyplassen i Preveza-Aktion eller via flyplassen i Ioannina. Se bestillingsbekreftelsen/billetten hvilken flyplass du lander på.


Transport

  • Fra flyplassen i Preveza går turen via en tunnel og videre til Kanali er det cirka 25 minutter effektiv reisetid.
  • Fra flyplassen i Ioannina til Kanali tar det cirka 1 time og 45 minutter.

Viktig å merke seg

Transporten er ofte med minibuss, og det kan også innebære at man må bytte buss til en annen buss eller minibuss. Det er vanligvis ikke reiseleder fra Apollo med på bussen. 

Uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, som vær og vind, flyforsinkelser, tidtabellsendringer eller lignende kan medføre endringer.


 

Bestill transport hjemmefra

Vi anbefaler å forhåndsbestille transport, som bestilles som et tillegg til reisen. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.
 

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg