Sahl Hasheesh – dykkeparadiset

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Elegante og eventyrlige Sahl Hasheesh er en rolig badeby som ligger i en bue rundt den vakre bukta og de finkornede strendene. Hotellene holder høy standard og alle har egne sandstrender der du tilbringer en luksuriøs ferie ved Rødehavets krystallklare vann.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Sahl Hasheesh

Valuta

EGP= Egyptisk pund

Strender

Fine sandstrender med godt utvalg av vannsport.

Mer fakta

Været

jan 21°c
feb 22°c
mar 25°c
apr 28°c
mai 31°c
jun 33°c
jul 34°c
aug 35°c
sep 33°c
okt 30°c
nov 27°c
des 23°c
8,5 av 10 Sahl Hasheesh
Våre gjesters vurdering, Basert på 94 vurderinger

Alle reisemål Egypt

Cruise på Nilen

Nilen er både en av verdens lengste og mest kjente elver. Den sagnomsuste elva har rent gjennom dette landskapet i flere tusen år, og bidratt til bygging av de storslåtte severdighetene vi i dag kan beundre langs Nilens bredder. Den beste måten å se disse berømte stedene på er med et cruise, som tar deg med fra sted til sted på en enkel og grei måte. Du bor i lugarar med høy komfort, god mat og vakker utsikt der du ferdes i de gamle egypternes fotspor langs historiske Nilen.

Abu Soma

Reis til Abu Soma og tilbring ferien rett ved det krystallklare Rødehavet. Søker du fred og ro har du valgt helt riktig. Her kan du bo meget elegant, og under Rødehavets vannoverflate venter en fargesprakende verden utover det vanlige, så glem ikke dykkermaske og snorkel!

Hurghada

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller.