Tropitel Sahl Hasheesh

Populære Tropitel Sahl Hasheesh ligger vakkert til i et frodig område med et stort basseng. Like nedenfor hotellet ligger korallrevet som er perfekt for dagens snorkletur og på hotellets pir kan du gå langt ut i det krystallklare vannet. Her kan du nyte i fulle drag med deilig All Inclusive i flere restauranter og barer. I tillegg tilbys aktiviteter som tennis og treningsrom.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 45 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 25 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tropitel Sahl Hasheesh er et stilig hotell med en vakker utsikt over Rødehavet. Hotellet har en egen sandstrand og bassengområdet ligger i en frodig hage. Foruten to romslige basseng, der det ene er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid, er det barnebasseng, jacuzzi og et lite badeland med tre vannsklier. Temperaturen i det oppvarmede bassenget kan synke om natten slik at vannet er kjøligere om morgenen og kvelden, samt ved dårlig vær. Gode snorklingmuligheter fra hotellets pir som strekker seg cirka 300 meter ut i havet, der du fritt kan svømme. Solsenger og parasoller inkludert både ved bassenget og på stranda. Vi anbefaler badesko ved bading i havet.

Hotellet har flere restauranter og barer. Hovedrestaurantene the Palm og the Waves serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Det er også tre à la carte-restauranter med italiensk, meksikansk og indisk mat. Den indiske restauranten er ikke inkludert i All Inclusive. Den italienske à la carte-restauranten og den asiatiske à la carte-restauranten ligger ved stranda. Hver kveld har the Palm et tema som for eksempel fisk- og skalldyr eller grillmat. Pent antrekk gjelder i restaurantene til middag, og det forventes at man pynter seg. Hotellet har også en orientalsk kafé med shisha samt flere barer.

Av aktiviteter tilbyr hotellet et treningsrom samt sandvolleyball, fotball og bordtennis. Det er tennis, mot avgift om kvelden, og biljard med 1 time inkludert per person per uke. I spaavdelingen tilbys massasje, badstue, hamam og et flertall behandlinger for hele kroppen, mot avgift.

For de yngre finnes et lekerom og barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personer. Lekeplass. Kveldsunderholdning med livemusikk.

Wifi inkludert i resepsjonen, høyere hastighet mot avgift. Vil du ta en tur på Hurghadas livlige markeder, butikker og marina så tilbyr hotellet transport en gang om dagen, reservasjon kreves.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurantene The Palm og The Waves kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurantene The Palm og The Waves kl. 13.00-15.00.
 • Lunsj i den italienske restauranten kl. 14.00-16.00.
 • Lunsj i den meksikanske restauranten kl. 14.00-16.00.
 • Middagsbuffé i restaurantene The Palm og THe Waves kl. 18.30-22.00.
 • Middag i den italienske restauranten kl. 18.30-20.00/20.30-22.00. Bordreservasjon kreves.
 • Middag i den meksikanske restauranten kl. 18.30-20.00/20.30-22.00. Bordreservasjon kreves.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin og brus i barene. Lobbybaren er åpen døgnet rundt.
 • En stor flaske vann på rommet per person/dag.
 • Tennis (dagtid), 2 timer per rom/uke.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Sahl Hasheesh

Pickalbatros Citadel Resort

Pickalbatros Citadel Resort er et høyklasse hotell som ligger ved stranda i Sahl Hasheesh, med asurblå laguner og et rikelig All Inclusive-tilbud. Hotellet er bygd som en liten by, med en egen havnepromenade, marina, restauranter og kaféer. I lagunen er det korallrev og det krystallklare vannet inviterer til en herlig snorklingsopplevelse.