Rom/leiligheter

Deluxerom

Deluxerom i lyse farger med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i feltseng. Minibar, kaffe- og tefasiliteter og TV. Flislagt gulv. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong og terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Familierom

Romslige familierom som består av to soverom med dør mellom. Ett soverom med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. TV i begge rommene. Flislagt gulv. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Lyse, hyggelige juniorsuiter med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med sofagruppe. TV i begge rommene. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 68 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Steigenberger Aqua Magic, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV med internasjonale kanaler. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Terrasse eller balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn