Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TVi hvert rom. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. En stuedel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 68 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Steigenberger Aqua Magic, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn