Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
6,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
6,2 / 10
Service
 
6,0 / 10

Siste gjestevurderinger


1 av 10

+
Hotell fortjener ikke 4 stjerner dessvere . Ansatte var veldig uhøflig og snakker Ikke Englesk også . Bassengområde er ikke bra . Man finner ikke noe plass for å sitte på bassengområde hele dagen . Strandet er ikke rent også , Romme er veldig gammel i design og senger er veldig gammel . Finner ikke varm vann for å dusje hver dag mellom 17:00 og 22:00 må vi bare dusjer på natte etter kl 22:00 Vi var veldig misfornøyd med alt nesten !! Vi har tappet pengene for egentilg engenting . WiFi er dårlig forsvinner hele tiden og måtte vi bare bruke våres mobil data for 1 uke .. Apollo guider var ikke i hotell hele våres ferie . Ingen av dem var i området også Apollo sendt oss en kontakt nummer som ligger i Helles og ikke Bulgaria dessvere , Vi fått ikke noe hjelp av Apollo guider , Hotel er veldig kjedelig og dårlig med alt .
-
Hotell var null av min forventninger

Bekreftet gjest: 2023-08-15


7 av 10

+
-
Ekstrasengen på rommet var helt fullstendig ubrukelig.

Bekreftet gjest: 2023-08-08


5 av 10

+
Maten: mulighet for mat (ikke bare snacks) utenom måltidene. Det var også mye frukt og grønt til måltidene
-
Altfor få solsenger ved bassenget. Dusjen ved bassenget fungerte ikke. Kveldsunderholdningen var av varierende kvalitet. Det verste: vi ble fakturert for bruk safe, noe vi aldri hadde bestilt.

Bekreftet gjest: 2023-07-25


8 av 10

+
Du har alt du trenger innenfor hotellets område. Veldig mye forskjellig underholdning for både barn og voksne hele dagen. Buffeten er stor og tilbyr mye variert varmmat både til lunsj og middag.
-
Det er så bra som det kan bli, vil jeg påstå. Noen er selvsagt mer service minded enn andre, men sånn er det. Dette er et all inclusive hotell, og skal man være ei uke trenger man ikke penger til annet enn de forskjellige arkadespillene til barna. Så alt i alt kan jeg absolutt anbefale hotellet til alle som har barn. Har du ikke barn ville jeg valgt et annet hotell siden det er mange barnefamilier der.

Bekreftet gjest: 2023-07-25


10 av 10

+
All inclusive var en stor fordel. Vi reiste med to barn på 8 og 9 år og alle bade fasilitetene var kjempefine. Her var det basseng, sandstrand og mange sklier for barn og voksene. Her var det vann relatert moro for barn og voksene i alle aldre, helt topp.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-18


8 av 10

+
Beliggenhet til Strand, sentrum og flyplass. Mange aktivitetstilbud. Barnevennlig
-

Bekreftet gjest: 2023-07-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

524 vurderinger
Utmerket
 
178
Veldig bra
 
185
Bra
 
76
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

11.08.2023

av SteinA740 Sandvika, Norge

Middelmådig

Hotellet er flott og rommene er store. Så langt er alt veldig fint. Betjeningen i resepsjonen er også hyggelige med et smil som det bør være. Resten av de ansatte i restaurant, rengjøring og badevakt trenger et inngående "Smilekurs" for å lære seg grunnleggende service. De gjør ikke noe galt, men med unntak av et par hederlige unntak, er lite imøtekommende og ser ut til at de har stått opp på feil side av sengen. Vil gjerne trekke fram en skikkelig positiv ordning og en fantastisk ansatt som tar seg av oppgaven på en utrolig positiv måte som høster applaus stort sett hver morgen klokken 08:00. Det er ikke lov å reservere solsenger uten at en er tilstede personlig. Du kan reservere til deg selv og en person til. Forlater du solsengen, samles alle tingene dine sammen og fjernes fra sengene. De skilter med Italiensk ala carte restaurant. Dette er en buffet og kan knapt kalles Italiensk eller restaurant. Den Kinesiske restauranten gav inntrykk av å være mer seriøs, men tigerrekene var ikke reker, men en slags farse med udefinerbar smak. Resten av utvalget var heller ikke mye å skryte av. Jeg oppsummerte et lite barn som forsøkte å hente seg noe å drikke et par minutter på 11, som ble bryskt avvist til de åpnet klokken 11:00. Jeg forstår konseptet med åpningstider, men jeg ser ikke helt at tilnærmingen er fruktbar. De har sikkert nokk av pågang, men jeg styrer unna neste gang vi tenker oss til samme området.

 
02.07.2019

av SiriSmeby Kongsvinger, Norge

3 generasjoner på tur

Vi var et reisefølge på 9 som var her en uke. Vi kom seint på kvelden og fikk rom rett ved hverandre. Vi fikk også kveldsmat, enkel servering med brød og pålegg. Dette var ypperlig når man har med seg to barn. Rommene var store, gode senger. Dvs ekstrasengene til barna var veldig harde. Badet var greit. Ute hadde barna veldig mye å drive med, barneklubb, sklier, basseng, strand m.m. barneklubben hadde ulike aktiviteter hver dag, flott. Maten var variert hver dag, ikke vanskelig å finne noe man likte. Men køkultur...... og støynivå inne.... det var ikke bra. Vi foretrakk å spise ute, der var det roligere. Animation team jobbet hele dagen og hadde ansvar for barnedisco og show etterpå. Veldig bra. Alt i alt et greit opphold, særlig for barna. Anbefales.

 
19.07.2018

av Katrine S

Familevennelig

Meget familievennlig hotell. Mange aktiviteter som: sklier, barneklubb,vannaktiviteter på strand og i bassengene, show på kvelden, spa og full pensjon. Fine bassenger og slier for både små og store. Jeg trekker en stjerne for personellet som ikke har antydning til kundeservice både i resepsjonen, baren og i kiosken. Spør vi spørsmål så kan du få et surt ansikt som himler med øynene og grynter. Vi spør på engelsk fordi vi ikke kan Bulgarsk. Ofte får vi svar på Bulgarsk eller bare svaret: no, no. Når vi spurte om hvor restauranten er så fikk vi svar no no og ble viftet vekk. Når datteren min ville kjøpe is så himler hun med øynene og forsvinner. Vi venter, hun kommer i snegle fart tilbake med en nøkkel til is disken. Denne oppførselen er en kultur her trur jeg. Ser det samme inne i byen. Men de som har ansvaret for showet, vannaktivitetene og ansvaret for barna i barneklubben har veldig bra kundeservice. De svarer så godt de kan på alle spørsmål. Smiler og ler. Kjempe energiske. 5 stjerner til dem og hotellets utforming og stil. Og servitørene i bufeen

 
10.07.2018

av Trygve H

Tut og kjør hotell

Etter å ha vært her en uke, så ble det liksom greit å komme hjem. Er en fin plass med mange basseng, med litt manko på solsenger i forhold til antall folk. Hotellrommet var helt greit, men bærer preg av at det er gammelt og noe skitt. Mugglukt på bad. Mye kø og støy ved hovedmåltider. Er litt dårlig køkultur, da det er russere, tyskere,skotter, polske, engelskmenn og fra Norden på samme plass. Ikke la dere stresse om ikke personell smiler første dagen. Om en er hyggelig over tid kommer smilet til slutt. Kjekke show på kvelden. Velger nokk Hellas eller Spania igjen neste gang.

 
16.08.2017

av JanErikNorge

Fint hotell, men mye folk

Mye folk på hotellet men alt i alt et bra opphold. Mye frekke russere. Lite skandinaver. Ingen skandinaver i barnepassen er for dårlig. God variert mat. Hyggelig personale men elendig i elngelsk. Anbefales likevel for sol og badeferie. Flott strand nærme.