En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

398 vurderinger
Utmerket
 
161
Veldig bra
 
138
Bra
 
59
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

20.07.2014

av Kamilla93 Elverum, Norge

Greit hotell for familier

Bra hotell hvis man reiser med barn. Vi dro uten barn denne gangen, så for oss som par var det egentlig helt greit hotell uansett. Maten var helt ok, kjekt me all inclusive! Kort vei til stranden. Kanskje litt avsides til sentrum osv, men heldigvis er ikke taxi dyrt her i landet ;)

 
27.07.2013

av 228oleb Kongsvinger, Norge

Beste familie ferie

Reiste ned Med store forventninger, ettersom hun som solgte oss turen på Apollo sa dette var ett veldig bra hotell. Vi har reist mye før og hadde vel i bakhodet att dette kan bli en standard syden tur. Men ble møtt av den herligste betjeningen og ett veldig flott hotell. Vi har vært her i en uke å det var ikke noen ting som sluttet å overraske. Ulike figurer som gikk rundt bassenget 2 ganger om dagen for og glede ungene, å ta bilder sammen med dem. Hotell ansatte var også veldig optatte av og inkludere barnene under dagen, med fotball, dans og div aktiviteter. Barne klubb for barn over 4 år. Kjempe fine show på senen hver dag, noe som også barn fra barne klubben fikk være med på, Kjempe god mat med veldig bra utvalg, godt renhold både ute og inne! Skal vi til Bulgaria igjen blir det uten tvil hit.

 
08.06.2012

av Marita N Trøgstad, Norge

Kjempeferie

Vi hadde aldri prøvd all inclusiv før og var spente. Maten var grei og noe var kjempegod...utvalget var fantastisk,her var noe for alle og mye til barna. Mat og drikke fikk man hele tiden så det var utrolig lett å tilpasse til hele reisefølget. Var kjempefornøyd med hotellet i helhet og reisemålet var overaskende bra. lett å bruke buss i Bulgaria fra hotellet. Hit reiser vi gjerne igjen

 
07.06.2012

av Jim M Nessebar, Bulgaria

Meget bra tur

Hotellet var meget bra, med godt renhold og veldig mange blide ansatte. Vi hadde alt inkludert, noe som fungerte meget bra for ungene når vi var på hotell området. Maten på hotellet var middels.

 
06.06.2012

av Anette A Obzor, Bulgaria

En grei opplevelse

Barnevennlig sted med lekeplass, barneshow og flere bassenger å velge på. Personalet var høflige og gjorde nok sitt beste. Men hotellet begynner å bli slitt og tvilsomt et 4 stjernes hotell lengre. Vi hadde 3 rom og 2 av de hadde vannlekkasje i taket og det dysser ned maling, et rom hadde en mystisk lukt og et meget rare lyder i ventilasjonen. Barnen, fra 6-14 år stortrivdes med fri tilgang på is, pizza og pommes, samt med mulighet for biljard, airhockey og bilspill på kveldstid (kostet penger). Maten var trist, og temamiddagene (2 stk) skilte seg ikke ut fra de andre kveldene. Var obs på at middag i utgangspunkt ikke inngår siste kvelden og at de tar 20 leva (ca 80kr) i depositum per badehåndkle (men kan bytte så mye du vil). En grei uke, men vi reiser ikke tilbake til det hotellet igjen.