En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

35 vurderinger
Utmerket
 
12
Veldig bra
 
15
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

06.09.2019

av ToyahBerskaug Drammen, Norge

Herlig rent og ryddig hotell

Tilbrakte 14 dagers ferie her i juli 2019. Vi hadde rom i 2.etg og fikk en utrolig flott utsikt mot bukten Nessebar/Sunny Beach. Renholdet var utmerket og vaskepersonellet veldig søte. Resepsjonen var serviceminded og hyggelige hjelpsomme ansatte.

 
18.07.2019

av May T

Bra

Positivt overrasket over hotellet. Utrolig rent og pent med nye håndduker daglig. Lokalisering er perfekt i forhold til Sunny Beach og gamlebyen. Stille og rolig om natten. Aircondition både på soverom og stue. Kjøleskapet kunne med fordel vært litt større. Og badevakten ved bassenget var noe ustabil og ville ikke stole på han hvis han var der da, forsvant ofte fra bassengområdet...Eller veldig fordypet i telefonen eller tok en liten hvil... Greit treningsrom. Frokost også grei. Flott utsikt over stranden

 
09.07.2019

av elinh834 Ski, Norge

Fint hotell

Familieferie på en uke. Hotellet hadde store fine rom. Det var rent og pent på hele hotellet. Fikk rene håndklær hver dag. I resepsjonen hjalp de til så godt de kunne og var stort sett blide. Vi var mye ved bassenget, vannet var litt kaldt. Badevakta som satt borte i et hjørne, er vi litt usikker på. Han sov, hørte på musikk og når det var mange i bassenget tok han seg en pause og gikk. Alt i alt en fin uke på dette hotellet.

 
27.06.2019

av isse06 Tromsø, Norge

Flott hotel

Vi er en familie på 4. 2 unge voksne barn og foreldre. Vi var kjempefornøyd med familierommet vi fikk. Store rom og stort bad. Air conditioning på begge soverom og i oppholdsrommet. Måtte ikke betale noe ekstra for å bruke de. Flott beliggenhet. Midt imellom gamle byen og sunny beach. Det går også et lite tog i mellom. Buss kan også tas til sunny beach. Den går hvert 20 minutt. Butikker og restauranter også like i nærheten. Bør gjerne på Paradiso igjen.

 
09.08.2018

av anefal Trondheim, Norge

Familieferie

Vi var en uke på Paradiso. To voksne, en ungdom og en på 5. Vi hadde en stor og romslig 3roms leilighet. Den var akkurat som på bildene. Vi hadde frokost inkludert. Det var bra med mye forskjellig å velge mellom. Personalet var hyggelige og vi var generelt fornøyd. Aircondition i stue og begge soverom. Og tre tver, som vi ikke brukte.. kjøkkenbenk og kjøleskap. Sengene var litt harde og det var kaldt vann i dusjen hvis du dusjet sent på ettermiddagen/kvelden. Men det er jo forståelig når de fleste på hotellet sikkert har dusjet da. Det som var mest irriterende var at det var lite ledige solsenger ved bassenget. Folk la ut håndklærne sine på solsenger tidlig men brukte dem ikke før senere på dagen. Noen gjorde jo selvfølgelig det. Men det var irriterende når du kommer til bassenget kl 10 og det er kun 3-4 ledige solsenger og det lå kun håndklær og ikke folk på halvparten liksom. Hotellet lå rett ved starten av Sunny beach og det var litt musikk fra den nærmeste strandbaren på dagtid men helt greit. Man kunne gå langs en asfaltert vei bort mot gamlebyen i Nessebar. Det tok 15-20 min i rolig tempo. Eller så kunne man ta minitog som stoppet rett utenfor hotellet. De kjørte både til gamlebyen i Nessebar og til Sunny beach. Det kostet 3leva for voksne/ungdom og 1leva for barn. Alt i alt var vi fornøyde.