Deluxerom

Lyse og moderne deluxerom med tregulv. Ekstraseng for barn er mulig i oppredbar lenestol. TV med engelskspråklige og albanske kanaler. Kjøleskap. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar og dusj, wc. Stor balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med tregulv og lys innredning. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng for barn er mulig i oppredbar lenestol. TV med engelskspråklige og albanske kanaler. Kjøleskap. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc. Ingen uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Familierom

Fine og romslige familierom som består av to rom, hvorav ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Oppredbar lenestol for barn. TV med engelskspråklige og albanske kanaler. Kjøleskap. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 4-5, hvorav 1 barn

Superiorrom

Stilrene superiorrom med tregulv og lys innredning. TV med engelskspråklige og albanske kanaler. Kjøleskap. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc. Balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2 / 2-3, hvorav 1 barn