Vila Kalcuni

Vila Kalcuni

  • • Nytt og moderne hotell
  • • Gangavstand til sentrum
  • • Ett steinkast fra havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Det fine hotellet Vila Kalcuni ligger like ved vannet i utkanten av Saranda. Her kan du innta frokosten utendørs i hagen med utsikt over Saranda. Nedenfor hotellet ligger en rullesteinstrand med krystallklart vann.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 1-2. Familierom for 4-5 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Blid betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vila Kalcuni er et pent hotell som ligger i rolige omgivelser i utkanten av Saranda. Det er frokostservering på hotellet og du kan innta denne i hotellets hage om du vil. Hotellet har en liten bar. Like nedenfor hotellet ligger det en liten rullesteinstrand. Håndkleservice på stranda og der ligger det også en liten strandbar.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Til nærmeste supermarked er det cirka 200 meter og det er rundt 1 kilometer til sentrum. Det tar cirka 10 minutter å gå inn til strandpromenaden. Musikk og støy fra barer kan oppfattes for forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Hotellet ligger ved foten av en bratt bakketopp.
  • Musikk og støy fra barer kan oppfattes for forstyrrende.

Alle hoteller – Saranda

Agimi & S

Agimi & S er et lite hotell som ligger i gangavstand både strand og sentrum i Saranda. Man kan nyte den vakre utsikten over havet og havna både fra uteserveringen på terrassen og fra noen av balkongene.

Jaroal

Jaroal er et populært og lite hotell som ligger ved havet i Saranda. Hotellet har en egen strand med solsenger og parasoller. Restauranten serverer retter basert på lokale råvarer fra omkringliggende gårder. Det er bare en kort spasertur til Sarandas sentrum med sjarmerende restauranter, butikker og barer.

Kaonia

Kaonia ligger utmerket til, nær sentrum i Saranda. Gjør som de fastboende – ta en rusletur i de fredelige omgivelsene på strandpromenaden, der det er nok av spisesteder å velge blant. Det ligger en mindre strand rett ved hotellet og cirka 400 meter fra hotellet ligger en større strand.

Brilant

Brilant i Saranda ligger et par hundre meter fra både bykjernen og stranda. Det er et utmerket utgangspunkt for streiftog i omgivelsene, enten det gjelder en tur på stranda eller bare gå til nærmeste kafé.

Delfini

På Delfini i Saranda våkner du til bølgenes brus – hotellet ligger nemlig helt i strandkanten. Du bor enkelt, men har alt du trenger i rene, pene rom og med topp beliggenhet i Saranda. Det er kun en kort spasertur inn til sentrum der du finner flere koselige restauranter, barer og butikker.

Grand Hotel (Saranda)

Grand Hotel i Saranda ligger på stranda med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Fra bassengområdet er det en herlig havutsikt og i restauranten serveres internasjonal mat og fersk fisk hver dag. Bestill et rom med havutsikt så du kan nyte det glitrende havet og bølgenes brus mot stranda!

Santa Quaranta

Santa Quaranta er et pent hotell med elegant innredning og en lekker beliggenhet på stranda der det også er gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Herlige bassengområde med havutsikt og baren har servering på den herlige utendørsterrassen.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotell som som er velkjent i Saranda. Det ligger ved en privat del av stranda i gangavstand til Saranda sentrum. På hotellet er det en restaurant med utsikt over havet mot Hellas og øya Korfu.

Saranda Palace

På Saranda Palace har du privat strand og et herlig bassengområde. Sentrum i Saranda ligger i gangavstand og der ligger det flere restauranter og kaféer. Bestill rom med havutsikt å beundre den vakre utsikten fra morgen til kveld.

Serxhio

På Serxhio har du havutsikt hvor enn du befinner deg. Her blir du tatt i mot med personlig service av familien som driver hotellet. I hotellets restaurant kan du nyte albanske spesialiteter og den vakre utsikten fra terrassen.

Edola

Edola er et familieeid hotell, kun et steinkast fra stranda i utkanten av Saranda. Hotellets bar har en herlig utsikt over det krystallklare havet og sentrum i Saranda ligger i gangavstand. Bestill et dobbeltrom med havutsikt for å nyte den fine utsikten fra rommet.

Vila Duraku

Vila Duraku palasslignende, hvite bygning ligger bare 30 meter fra havet, og arkitekturen skiller seg ut i Saranda. På baksiden av hotellet ligger bassengområdet og du like ved Sarandas strandpromenade. Mange av de hyggelige, romslige rommene har balkonger som vender mot havet eller bassenget.