Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 67 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Rolig område, gangavstand til sentrum.Det var rent og pent overalt på hotellet og rundt på uteområdet.Trivelige ansatte.
-
Lavere musikk fra baren ved bassenger hadde vært å foretrekke.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

+
Beliggenheten
-
Bedre utvalg på menyen. Synes det var lite å velge mellom til lunsj og middag

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

+
Beliggenhet
-
Bør rydde søppel rundt parkering og nærområde. Gammelt utstyr som ødelagte parasoller lå slengt ved parkering og i hjørner på området.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


5 av 10

+
Flott basseng og uteområde.
-
Betjeningen må på «smile» kurs. Man måtte stadig spørre om påfyll av mat på frokost buffeen. Veldig lytt mellom rommene, våknet hver natt av barnegråt fra naborommet.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-16


7 av 10

+
Ikke fullt belegg i begynnelsen av september, dermed god plass i frokostsal og på solsengene
-
Hotellet må ha lunsjutvalg selv om det er slutten på sesongen. 1 rett er altfor lite Reiser man hjem på ettermiddagen må hotellet ha et sted man kan dusje og skifte før hjemreise. Dårlig løsning på dusjen på rommet. Hele badet vått

Bekreftet gjest: 2019-09-09


8 av 10

+
Sjøutsikten var nydelig. Hyggelig betjening.
-
Hotellet burde ikke ha så veldig høy musikk fra VIP-stranden . Det var utrolig plagsomt, selv om man satt på balkongen på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-08-26


10 av 10

+
-
Bedre meny på resturangen ved poolen. Bacon til frokost

Bekreftet gjest: 2019-08-26


9 av 10

+
Så nært stranden. Stort og luftig. Mulighet for å spise frokost (og andre måltider utendørs). Hyggelig og hjelpsom personale. Lå fin til litt i utkanten av byen/sentrum.
-
VELDIG mye og høy musikk ved bassenget. Vi hadde GJERNE sett at det var stille i stedet. :) Ellers dårlig Wifi, denne fungerte ikke i det hele tatt på rommet. Man måtte ut på balkongen eller i frokostsalen for å få det til å fungere. Dette gjaldt ikke bare oss. Vi snakket med flere som hadde samme problem. Syns dermed ikke det kan reklameres med at hotellet/rommet har wifi.

Bekreftet gjest: 2019-08-19


10 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2019-08-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

122 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
37
Bra
 
26
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

06.07.2019

av Reginemmr Oslo, Norge

Fint hotell, dårlig service

Hotellet i seg selv var fint med en grei frokostbuffét. Sitter likevel igjen med et dårlig inntrykk da vi måtte betale 35 euro for å visstnok ha ødelagt et laken på rommet (se vedlagt bilde). Vi skjønte fint lite da vi fant brevet som lå på sengen vår en av dagene. Vi lette gjennom lakenet for å finne ut hva som var ødelagt med det og fant tilslutt en bitteliten flekk med neglelakk som måtte ha flasset av i løpet av natten. Jeg ville tenkt at dette er noe som fort kan skje når man kombinerer sol, varme, solkrem og neglelakk, og hadde man blitt belastet 35 euro hver gang det hadde kommet en slik (nærmest usynlig) flekk ville det blitt et veldig dyrt opphold. Da vi gikk opp til resepsjonen for å få mer informasjon om dette var det ingen medlidenhet å få. De mente tvert i mot at jeg løy da jeg sa at jeg hadde lakket neglene flere dager i forveien av hotelloppholdet. Tørr neglelakk kunne visst ikke lage slike flekker. I tillegg til å måtte betale de 35 euroene prøvde de seg på å belaste oss over dobbel pris i forhold til prislista på rommet vårt da vi hadde tatt to vannflasker fra minibaren.

 
02.07.2019

av L2393OHveronicav Sande, Norge

Ok+

Var her en uke i slutten av juni, altså før hovedsendingene begynte for fult. Enkelt rom med grei plass, deilig havutsikt. Rent og ryddig! Frokosten var ok, men ikke noe høydare. Godt utvalg av frukt, men kunne gjerne vært mer utvalg av pålegg. Har det du trenger, men ikke det lille ekstra. Nydelig og stort område for soling og avslapping, både ved basseng, brygge og strand. Solsenger med store og behagelige madrasser! Da vi kom en uke før høysesong ble det gjort mye dugnad og vedlikehold midt i «beste soltid», noe vi kunne ønske de gjorde tidlig morgen eller kveld. Noe uprofesjonelt og bærer preg av at turismen ikke har vært her i alt for mange år. Solsenger og håndkler lånes av hotellet, uten gebyr. 2,5 km. Til sentrum, men en ålreit strekning å gå begge veier ☺️ Ved bestilling av taxi gjennom hotellet bør en informere om lokal taxi, ikke hotellets egne. Her skiller det en del i pris (40% dyrere med hotellets biler). Totalt en god opplevelse, men små forbedringer kunne gjort oppholdet svært mye bedre

 
10.09.2018

av T0mmy1989 Oslo, Norge

Fint hotell

Hotellet ligger fint til helt nede ved vannet. Et ypperlig sted å bo dersom du ønsker å bo litt utenfor sentrum. Muligheter for å sole seg rundt bassenget, men også helt nede ved vannkanten. Tar cirka 15-20 minutter å gå til sentrum. Rene og fine rom. De ansatte skal og ha skryt for å være hyggelige, til tross for litt språkproblemer. Frokosten var ok med et helt ålreit utvalg, men pluss for mye frukt. Minus for elendig lunsjtilbud i beach-baren hvor valget står kun mellom kebab og pizza. Dette til tross for at det er avbildet flere andre retter i menyen. Foreløpig (september 2018) så er ikke treningsrom eller spaavdelingen ferdigstilt. Alt i alt et fint hotell, men når ikke opp til mer enn 4 stjerner.

 
05.08.2018

av Lis197 Kristiansand, Norge

Dette hotellet fortjener ikke 5 stjerner

Dette hotellet fortjener ikke 5 stjerner; vi er veldig skuffet. Ble anbefalt dette som det beste og vi hadde store forventninger. Service på hotellet er svært dårlig, de ansatte bærer preg av at de synes gjestene på hotellet er krevende og bare til bry. Vil helder lese på mobilen og snakke sammen enn yte service. Restauranten har fantastisk god mat, men det tar altfor lang tid å få bestilt. De sier hele tiden vent 1 minutt, men de glemmer deg eller blåser i deg. Viktigere å prate sammen. Dersom dette skal være 5 stjerner så kan ikke folk spise i bar overkropp i restauranten. Hotellet bærer helt klart preg av mangel på ledelse. Sengene er knall harde og stolene på terrassen er kjempe dårlige. Wifi er meget ustabilt. De reklamerer med gym og sauna, det står også skilt om dette i resepsjonen. Dette eksisterer ikke. Vi har opplevd mye bråk og festing i 4 netter på rad. Sier ifra, men det skjer lite. Virker som de lokale helter kan gjøre som de vil på hotellet. Hotellet ligger også langt fra sentrum. Selve hotellet har potensjonale. Det går helder ikke ann å ligge verken på stranden eller ved bassenget, da de unge gutta som jobber der kjører full feste musikk hele dagen. Vi ber de skru ned, men de sier at det skal være slik. Dersom noen på hotellet trenger skryt, så er det de som rengjør rommene og leverer ut håndkle. Vil anbefale å reise et annet sted enn Santa Quaranta og Albania selvom det er rimelig.

 
20.07.2018

av anettebs1 Norge

Food

Maten her er ikke å anbefale. Vi bestilte hummer, og det var som å spise gummi. Det var ikke noe smak heller. Vi spiste biff her en annen dag, det var tørt. Sausen som hørte til smakte lite eller ikke noe. Tilbehøret til biffen var overkokte grønnsaker. Hotellet har et fint utseende, og desserten er ok.