Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 80 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Oversiktelig og ikke så stort hotell
-
Dusjforheng og dusjholder må ordnes på rom 19.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


8 av 10

+
Hotellet var lite og hyggelig hotell hvor man ble kjent med personalet. Hotellet lå nær vannet.
-
Vi fikk et dobbeltrom på 12m2. I beskrivelsen skulle dobbeltrommene vært mellom 15-18m2. vi måtte gå opp i senga for å passere hverandre selv om vi ikke på noe som helst måte er redde for kroppskontakt. Kun en stol på verandaen som også var mindre end andres. Rommet var innsnevret i forhold til andre rom. I tillegg var rommet 5 m fra hovedvei og på samme høydenivå og mye støy. Mener bestemt ikke at det var nevnt i i beskrivelsen av rommet i 2019. Ser at det står i for 2020, men da bare i juli og august. Dette ødela nattesøvnen min og humøret. Jeg ble en mindre hyggeligg reisepartner av den grunn. Tror det var rom 31. Vi fikk oppdatert rommet etter hvert og da ble det bra. Vi trenger ikke noe luksus rom og vi vet vi reiser til et relativt nytt ferieland og bestiller der etter, men noe primere ting må være på plass.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

+
Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved havet og vi hadde ett flott rom med veldig stor balkong (renovert junior suite). God frokost og kort vei til restauranter og barer.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-23


8 av 10

+
Den nære beliggenheten til havet. Rent og pent, hyggelig betjening.
-
Bytt dusjforheng med glassfiber dører. - få bedre kloakksystem så man slipper stinkende brukt dopapir i bøtte! Automatisk slukking av utelysene på balkongene ved midnatt.

Bekreftet gjest: 2019-09-16


10 av 10

+
Beliggenhet og blide mennesker
-

Bekreftet gjest: 2019-09-09


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Stek baconet i stedet for å koke det. Knøtt liten dusj i 2. etg.

Bekreftet gjest: 2019-08-19


10 av 10

+
Renhold og service
-
Dusj ute etter bading i sjøen hadde vært flott

Bekreftet gjest: 2019-08-12


10 av 10

+
Ett utrolig flott Hotell . Renhold i verdensklasse. :-)
-

Bekreftet gjest: 2019-08-12


9 av 10

+
-
Dusjene på badene må oppgraderes med dusjvegger i stedet for gardin.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


10 av 10

+
De ansatte som var svært blide og serviceminded.
-
Maten på kafeen var ikke så bra.

Bekreftet gjest: 2019-07-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

62 vurderinger
Utmerket
 
37
Veldig bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

11.09.2019

av GreteAmundsen Oslo, Norge

Sensommerferie

Dette er et hjemmekoselig, lite og avslappende hotell. 1 etg er nylig rehabilitert og er blitt moderne og lekkert. 2 etg er helt greit men en annen standard. Vi hadde juniorsuite i 1 etg. Frokosten var ypperlig, det samme var beliggenheten.

 
21.08.2019

av ruffen2015 Alanya, Tyrkia

Bra hotell med flott beliggenhet

Knappe 10 min rusletur til sentrum/strandpromenaden. Selve promenaden smekk full av folk etter 2100. Ikke alt for spennende. Stort sett restauranter, og det som var å kjøpe ellers ikke særlig spennende. Prisene er forøvrig ikke så lave som mange vil ha det til. Du kan leve billig, men da blir maten deretter. På hotellet hadde vi rom med havsutsikt i 2. etg. Utsikten var 180 grader og inkluderte Saranda sentrum. Veldig bra. Obs på at solen står på om ettermiddagen og det kan bli svært varmt på terrassen. Rommet var lite, men som forventet. Sengen var grei - ikke alt for hard. Badet hadde trengt en oppussing. Dusjen var svært liten og med dusjforheng som klebet seg til kroppen. Rengjøringen var plettfri. Personalet hyggelig. Frokosten grei selv om varmmaten var kald fra den kom inn og baconet tilsynelatende kokt og ikke stekt. Alltid ledige solsenger, men svært mange av disse må byttes da de til tross for at de var plassert under solsenger var så ødelagt at de ikke kunne brukes. Men vi fant alltid noen som var greie. Den lille stigen som gjør at du kan komme deg ned og opp av vannet hadde glatte og runde trinn. Burde med fordel vært byttet til flate trinn for å hindre ulykker. Var en tur til Ksamil. Obs på at man kan oppleve å ikke finne ledige senger. Vi fant, men det var svært fullt og hørte om andre som ikke hadde vært like heldige. Bussturen alene verd turen ved at vi fikk opplevd albansk trafikk-kultur i praksis. Fascinerende. Kan anbefale privar dagstur til Korfu. Kjempekoselig i den gamle bydelen. Tar du hydrofoil, som bruker 30 min, koster det ca 900 kr. for 2 t/r.

 
10.07.2018

av 784marianney Hønefoss, Norge

Koselig, men litt mangelfull service

Jeg og min samboer booket dette hotellet via Apollo og hadde betalt ekstra for stor balkong med full havutsikt. Vi fikk havutsikten (fantastisk!), men vi visste ikke at det også var stor forskjell på oppussede og ikke-oppussede rom. Det er slik at hele andre etasje består av «gamle rom», og vi hadde rom her. Rommet var nøye rengjort når vi ankom! Rommet var trangt, men hadde god plass på balkongen. Til tross for trangt bad fungerte dusjene fint! Aldri tomt for varmtvann som jo kan skje på hoteller som dette. Ettersom dusjen var veldig trang ble det klissvått på badet uansett hvor forsiktig man prøvde å være - det går jo fint, men dessverre fikk vi ikke rene håndkleder når det var nødvendig (måtte jo tørke hele badet etter hver dusj). Opplevde flere ganger at renholder hang håndkleder som vi hadde lagt klissvåte på gulvet (med tydelige flekker) tilbake på plass som om det skulle vært nytt og rent. Skuffende! Ettersom vi hadde sen hjemreise spurte vi noen dager i forveien om det var mulig å betale ekstra for å få beholde rommet litt lengre. Rommet vi hadde var ikke mulig å beholde, men etter litt om og men kom hotellsjefen fram til at hun hadde et annet rom vi kunne ta. Min samboer ble dårlig og var sengeliggende hele siste dagen, så skuffelsen var stor da vi etter litt rot fikk låst oss inn på nytt rom og ser at skitne glass fra de forrige gjestene ikke var fjernet, gulv og bad var skittent, det var nesten tomt for dopapir, håndkleder fra de forrige gjestene hang på skapdører og sengene var strippet for sengetøy. Kjedelig å betale for så mangelfull service. Damen som hadde ordnet dette for oss virket i utgangspunktet ganske misfornøyd, så vi orket ikke si ifra.. Til tross for dette er vi ganske fornøyde med hotellet. Hotellet har topp beliggenhet i forhold til sentrum; relativt rolig område. Lite hotell; lite støy. Rolig atmosfære. Effektive og hyggelige servitører. God frokost. Fantastisk utsikt. Internett fungerte bra stort sett hele tiden. Aircondition på rommene. Egne solsenger - aldri trangt om plassen. Toalett i tilknytning til solsengene. Servitørene serverer ved solsengene på dagtid. Flott hotell for de som ønsker å sløve på solsengene!

 
09.07.2018

av ChrisWinger Tromsø, Norge

Fantastisk hotell

Ekstremt vennlig og effektivt personale. Noen rom er veldig enkle, men til gjengjeld perfekt rengjort. Flott beliggenhet med flere solsenger og kort distanse til "sentrum". Servitørene var svært flinke til å servere meg øl på stranda.

 
05.06.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Koselig lite hotell!

Dette er et hotell jeg kan anbefale. Bodde i et superiorrom med begrenset havutsikt. Stort og flott bad, renoverte rom og balkong med egne solsenger. Frokosten var enkel, men god og hotellet hadde et trivelig soldekk mot sjøen med utsikt over hele Saranda. Ved hotellet var det flere restauranter og barer og det var kort vei inn til sentrum.