Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 80 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenheten er bra, ganske kort gåtur inn til sentrum av Saranda. På plussiden kan nevnes romslig balkong med sjøutsikt (rom 31), utmerket wifi-tilgang, utmerket safe, effektivt luftkjølingssystem, ett minutts gange fra rommet til vannkanten og hotellets solsenger, bra frokost med en viss variasjon fra dag til dag, vennlig personale.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-19


7 av 10

+
Lokasjonen
-

Bekreftet gjest: 2022-08-19


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-07-22


10 av 10

+
Flott beliggenhet. Hyggelige ansatte. Veldig fornøyd med renholdet. Balkongen med havutsikt var helt fantastisk.
-

Bekreftet gjest: 2022-07-01


10 av 10

+
Det oppgraderte rommet. En drømm å m den utsikten
-

Bekreftet gjest: 2022-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

63 vurderinger
Utmerket
 
38
Veldig bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

11.09.2019

av GreteAmundsen Oslo, Norge

Sensommerferie

Dette er et hjemmekoselig, lite og avslappende hotell. 1 etg er nylig rehabilitert og er blitt moderne og lekkert. 2 etg er helt greit men en annen standard. Vi hadde juniorsuite i 1 etg. Frokosten var ypperlig, det samme var beliggenheten.

 
21.08.2019

av ruffen2015 Alanya, Tyrkia

Bra hotell med flott beliggenhet

Knappe 10 min rusletur til sentrum/strandpromenaden. Selve promenaden smekk full av folk etter 2100. Ikke alt for spennende. Stort sett restauranter, og det som var å kjøpe ellers ikke særlig spennende. Prisene er forøvrig ikke så lave som mange vil ha det til. Du kan leve billig, men da blir maten deretter. På hotellet hadde vi rom med havsutsikt i 2. etg. Utsikten var 180 grader og inkluderte Saranda sentrum. Veldig bra. Obs på at solen står på om ettermiddagen og det kan bli svært varmt på terrassen. Rommet var lite, men som forventet. Sengen var grei - ikke alt for hard. Badet hadde trengt en oppussing. Dusjen var svært liten og med dusjforheng som klebet seg til kroppen. Rengjøringen var plettfri. Personalet hyggelig. Frokosten grei selv om varmmaten var kald fra den kom inn og baconet tilsynelatende kokt og ikke stekt. Alltid ledige solsenger, men svært mange av disse må byttes da de til tross for at de var plassert under solsenger var så ødelagt at de ikke kunne brukes. Men vi fant alltid noen som var greie. Den lille stigen som gjør at du kan komme deg ned og opp av vannet hadde glatte og runde trinn. Burde med fordel vært byttet til flate trinn for å hindre ulykker. Var en tur til Ksamil. Obs på at man kan oppleve å ikke finne ledige senger. Vi fant, men det var svært fullt og hørte om andre som ikke hadde vært like heldige. Bussturen alene verd turen ved at vi fikk opplevd albansk trafikk-kultur i praksis. Fascinerende. Kan anbefale privar dagstur til Korfu. Kjempekoselig i den gamle bydelen. Tar du hydrofoil, som bruker 30 min, koster det ca 900 kr. for 2 t/r.

 
10.07.2018

av 784marianney Hønefoss, Norge

Koselig, men litt mangelfull service

Jeg og min samboer booket dette hotellet via Apollo og hadde betalt ekstra for stor balkong med full havutsikt. Vi fikk havutsikten (fantastisk!), men vi visste ikke at det også var stor forskjell på oppussede og ikke-oppussede rom. Det er slik at hele andre etasje består av «gamle rom», og vi hadde rom her. Rommet var nøye rengjort når vi ankom! Rommet var trangt, men hadde god plass på balkongen. Til tross for trangt bad fungerte dusjene fint! Aldri tomt for varmtvann som jo kan skje på hoteller som dette. Ettersom dusjen var veldig trang ble det klissvått på badet uansett hvor forsiktig man prøvde å være - det går jo fint, men dessverre fikk vi ikke rene håndkleder når det var nødvendig (måtte jo tørke hele badet etter hver dusj). Opplevde flere ganger at renholder hang håndkleder som vi hadde lagt klissvåte på gulvet (med tydelige flekker) tilbake på plass som om det skulle vært nytt og rent. Skuffende! Ettersom vi hadde sen hjemreise spurte vi noen dager i forveien om det var mulig å betale ekstra for å få beholde rommet litt lengre. Rommet vi hadde var ikke mulig å beholde, men etter litt om og men kom hotellsjefen fram til at hun hadde et annet rom vi kunne ta. Min samboer ble dårlig og var sengeliggende hele siste dagen, så skuffelsen var stor da vi etter litt rot fikk låst oss inn på nytt rom og ser at skitne glass fra de forrige gjestene ikke var fjernet, gulv og bad var skittent, det var nesten tomt for dopapir, håndkleder fra de forrige gjestene hang på skapdører og sengene var strippet for sengetøy. Kjedelig å betale for så mangelfull service. Damen som hadde ordnet dette for oss virket i utgangspunktet ganske misfornøyd, så vi orket ikke si ifra.. Til tross for dette er vi ganske fornøyde med hotellet. Hotellet har topp beliggenhet i forhold til sentrum; relativt rolig område. Lite hotell; lite støy. Rolig atmosfære. Effektive og hyggelige servitører. God frokost. Fantastisk utsikt. Internett fungerte bra stort sett hele tiden. Aircondition på rommene. Egne solsenger - aldri trangt om plassen. Toalett i tilknytning til solsengene. Servitørene serverer ved solsengene på dagtid. Flott hotell for de som ønsker å sløve på solsengene!

 
09.07.2018

av ChrisWinger Tromsø, Norge

Fantastisk hotell

Ekstremt vennlig og effektivt personale. Noen rom er veldig enkle, men til gjengjeld perfekt rengjort. Flott beliggenhet med flere solsenger og kort distanse til "sentrum". Servitørene var svært flinke til å servere meg øl på stranda.

 
05.06.2018

av 805sveine Oslo, Norge

Koselig lite hotell!

Dette er et hotell jeg kan anbefale. Bodde i et superiorrom med begrenset havutsikt. Stort og flott bad, renoverte rom og balkong med egne solsenger. Frokosten var enkel, men god og hotellet hadde et trivelig soldekk mot sjøen med utsikt over hele Saranda. Ved hotellet var det flere restauranter og barer og det var kort vei inn til sentrum.