Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de vakre husene omgitt av en frodig hage. Bassengområdet ligger på stranden så her er det like greit å bade i havet som i bassenget. Vil du ta en pause fra sol og bad, anbefales en sykkeltur i området på sykkel som du får låne på hotellet. Eller unn deg en oppkvikkende massasje eller en avslappende stund i jacuzzien.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow i hagen for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Seahorse Resort & Spa er et meget pent hotell i lokal byggestil omgitt av en vakker hage. Her bor du helt ned til stranda i åpne bygninger i klassisk vietnamesisk stil. I bassengområdet er det et herlig basseng, separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Poolbar.

På hotellets restauranter serveres både vietnamesisk og internasjonal mat. Restauranten Seahorse Bistro serverer lekre fiske- og skalldyrsretter og retter fra det velsmakende vietnamesiske kjøkkenet og holder åpent fra lunsj til middag. Non La Bar ligger ved bassenget og serverer drikke, iskrem, snacks og lettere retter fra morgen til kveld. Restauranten Hippocambe er åpen døgnet rundt og tilbyr retter fra en stor buffé og herfra kan du nyte en vakker solnedgang. Vil du selv lære deg litt mer om det vietnamesiske kjøkkenet ordner hotellet matlagingskurs.

I Seahorse Resort & Spa kan du ta behandlinger mot avgift. Treningsrom. På hotellet er det også andre aktiviteter som biljard, fotballspill og volleyball samt tennis mot avgift. Liten lekeplass.

Wifi inkludert på hotellområdet. Vil du se deg omkring låner hotellet ut sykler å låne. Wind- og kitesurfing mot avgift på stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag (for bestillinger gjort etter 10. juli 2023).

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i sentrum på den vakre Mui Ne-stranda ligger Blue Ocean Resort. Du bor i småhus som ligger spredt i det frodige hotellområdet. Hotellets lekre spaavdeling er som skapt for rekreasjon og i strandbaren avslutter du dagen på best mulig måte – med en drink i solnedgangen.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort ligger med kort vei til en av de fineste strendene i området rundt Phan Thiet. Området er vakkert i typisk vietnamesisk stil. Her blir du godt tatt vare på av det hyggelige personalet, som gjør alt for at du skal trives. Fra palmehagen har du en vakker utsikt over havet og du finner roen til lyden av bølgene som slår mot stranden.

Phu Hai Resort

Ved en egen sandstrand i herlige Phan Thiet finner du Phu Hai Resort, et hotell av høy klasse som ligger i en frodig hage. Slapp av i det fine bassengområdet eller ta et bad i det krystallklare havet. For den aktive er det treningsrom, tennis og biljard.

Romana Resort

Romana Resort ligger på en høyde ovenfor en liten strand mellom Mui Ne og Phan Thiet. Et lekkert bassengområde og en spa-avdeling behandlinger med naturprodukter er noen av høydepunktene på dette fine hotellet. I hotellrestauranten kan du få både deilig mat og herlig havutsikt. Vil du se deg omkring kan du låne en sykkel eller hoppe på hotellets buss som går til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med fin beliggenhet ved stranden bor du i frodige omgivelser på Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lite, servicen er personlig og fasilitetene er av høy kvalitet. Basseng med solsenger og parasoller. Her slapper du av med gratis yoga og vil du lære mer om den lokale kulturen tilbys kurs i vietnamesisk to ganger i uken.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byr på en perfekt beliggenhet rett ved Mui Ne-stranda, omgitt av frodige omgivelser i Phan Thiet. Slapp av i skyggen under de mange palmene eller nyt en deilig massasje i spa-avdelingen. Hotellbar med havutsikten som kulisse.