En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

4040 vurderinger
Utmerket
 
3633
Veldig bra
 
331
Bra
 
46
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

18.01.2023

av Ida H Oslo, Norge

Anbefales!

Veldig god service, fasiliteter og beliggenhet. Svært vakre omgivelser! Anbefales på det varmeste. De har gode muligheter for rekreasjon, yoga-studio, svømmebasseng, fine rom, rett ved strand, og ellers svært god service og kundebehandling.

 
17.07.2022

av Terjerix Oslo, Norge

Nydelig resort med meget god service

Veldig fin resort på fin strand, langs hovedveien, og med høyt servicenivå. God frokost, og restauranten serverer også god middag. Glir naturlig inn i naturen med pene bungalower som både er romslige og godt utstyrt. Veldig god service, og en spesiell takk til damen i resepsjonen som ringte flere ganger for å skaffe meg gratis shuttle til bussen i Phan Tiet, 10 km unna.

 
03.02.2020

av Kenneth F

Anbefales!

Stort bedre enn dette kan man ikke ha det, på denne typen ferie. Nydelig hage, en stille oase, bare noen meter fra hovedgata. Meget oppmerksom, dyktig og hyggelig personale, godt renhold, flotte rom. Vi bodde noen dager på deluxe-rom og resten i bungalow (verdt pengene). Flott frokost, god restaurant og meget fin strand. Klarer faktisk ikke å finne en ting som kunne vært bedre. Noe mygg forresten, men det kan man vel neppe klandre hotellet for☺️

 
23.09.2019

av nhat1979 Oslo, Norge

Ekstreme fornøyd

Jeg har vært her med et par venner på en liten tur i to dager. Det er kjempe fint sted. Rolig og vakker område.. Personal er god nok for 4 stjerne.. Spesielt imponert til Ngan OF i ekspedisjonen. Hun er søt, snill og kjempe flink.. Det er verdt for lenger

 
18.04.2019

av KatCat09 Kongsberg, Norge

Kjempefornøyd

Har vært på Bamboo resort i 2 uker med familien. Vennlig og serviceinnstilt personalet. De er genuint opptatt av å sikre at gjester får et bra opphold. Det er rent og vedlikeholdt. Nydelig hage. Muligheter for å trene. Hotellet er nært gode restauranter og det er gode shoppingmuligheter. Det er heller ikke dyrt å ta drosje til større butikker med bedre utvalg.