Reiser til Washington, D.C. – Besøk USAs imponerende hovedstad

Washington, D.C

 • • USAs hovedstad og politiske sentrum
 • • Bred og spennende matkultur
 • • Proppfull av historiske landemerker og museer

USAs hovedstad og politiske hovedsete har mengder av historiske statuer, monumenter og museer. Byggestilen er preget av flotte bulevarder med grøntområder og er slett ingen typisk skyskraper-by.

Washington, D.C. er en internasjonal by som rommer mer enn 175 ambassader og kulturelle sentre. Matkulturen er derfor svært bred og spennende. Omtrent halvparten av befolkningen arbeider innenfor det offentlige, etterfulgt av servicenæringen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Washington, D.C.

Lokal tid

Norsk tid -6 timer

Valuta

USD=amerikanske dollar

Mat og drikke

Washington, D.C. er berømt for sine mange biffhus og en av spesialiteten er Half Smokes. Det er en pølse som er laget av både svin og storfe. For øvrig er Washinton, D:C: en svært internasjonal by med mange restauranter fra verden over. En stor overraskelse for mange er mangfoldet av Etiopisk mat i hovedstaden.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Washington Dulles International Airport tar det ca. 50 minutter (utenfor rushtid) å komme seg til sentrum. For å komme seg til bykjernen kan man ta t-bane, buss, shuttle-buss eller taxi.

Mer fakta

Været

jan 6°c
feb 7°c
mar 13°c
apr 20°c
mai 24°c
jun 29°c
jul 32°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 20°c
nov 14°c
des 9°c

Hvorfor reise til Washington?

 • Capitol Hill
 • Hovedstad og politisk hovedsete
 • Smithsonian museumskompleks
 • Brede boulevarder og flotte grøntområder
 • Historie og kultur
 • Minnesmerker og statuer
 • Krigshistorie
 • Internasjonale matopplevelser

Må jeg ha innreisetillatelse til USA?

Alle kvalifiserte internasjonale reisende som ønsker å reise til USA under Visa Waiver Program, må søke om en godkjent ESTA-registrering. ESTA = Electronic System for Travel Authorization

Les mer og send søknad om ESTA her

Alle reisemål USA

New York

New York har mye av det meste - her finnes berømte museer, kjente parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mat fra alle verdens kjøkken. Det er ikke rart at byen har blitt kjent som både "verdens hovedstad", "the big apple" og "byen som aldri sover". Reis til New York for en langhelg eller en uke, og opplev hvorfor selv!

Boston

Opplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en flott by å spasere i, og har en pen blanding av moderne og historiske bygg og et rikt kulturliv. Berømt for sin gode sjømat og med gode muligheter for både sport og shopping, har denne byen noe å tilby de aller fleste.

Chicago

Reis til Chicago og opplev USAs tredje største by som ligger vakkert til ved den sørlige delen av Lake Michigan i delstaten Illinois. Storbyen er et perfekt reisemål for en langweekend. Her er det utmerkede muligheter for shopping, et stort utvalg av restauranter og barer. Chicago er kjent for sin jazz og blues og det er aldri vanskelig å finne en klubb med liveband. Bestill din reise til Chicago med Apollo.

California

En reise til California er et “must” for de som virkelig vil oppleve USA. Delstaten byr på en utrolig variasjon i natur med den lange kystlinjen, høye fjell, vinmarker og nasjonalparker. Storbyene Los Angeles og San Francisco er noen av USAs mest besøkte, og det er også hit mange begir seg for å prøve lykken innen TV- og filmbransjen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – alle finnes i California og det er stor sjanse for å se en kjendis eller flere.

Florida

En reise til Florida byr på et herlig klima og kritthvite strender som kantes av vaiende palmer. Florida byr også på et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelsesparker. Velger du storbyen Miami, får du shopping, strand og et uteliv med noe for absolutt enhver smak. I Orlando er der et utall spennende tema- og fornøyelsesparker for hele familien som for eksempel Disney World, Universal Orlando og Sea World. Fort Lauderdale kan skryte av herlig strandliv, gode hoteller og et fantastisk utvalg for den shoppingglade, og i Key West lever du et laidback liv blant frisinnede og liberale i en sjarmerende atmosfære. Med Apollo setter du sammen ferien til Florida helt slik du vil ha den. Du er borte så lenge du vil , og reiser når du vil. Vi anbefaler leiebil under hele oppholdet i Florida.