Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her er det bare å slippe seg løs og kasta seg ut i vannskliene og ha det gøy dagen lang. Mellom slagene kan du koble av i en solseng på stranda eller få en egen stund i hotellets fine spa. All Inclusive er inkludert og det er et stort utvalg av restauranter og barer å velge i – alt for at du skal kunne ha en deilig ferie i varmen og i Side.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorrav 1-2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 13 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Trendy Aspendos Beach er det fire basseng. To basseng, hvorav ett med vannsklier, to barnebasseng, hvorav ett litt dypere med vannsklier. Det store bassenget har seks vannsklier, lengde og aldersrestriksjoner for å kjøre disse. Barnebassenget med to vannsklier er 80 cm dypt. På hotellets private del av stranda finner du solsenger, fastmontert solbeskyttelse og strandhåndklær.

Trendy Aspendos Beach har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Side & Zeno serveres frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten Bistro serveres lunsj, middag og mat til sent på kvelden og om natta. Hotellets øvrige à la carte-restauranter holder åpent til middag - Anatolia serverer tyrkisk mat, Mediterranean serverer fisk og skalldyr og det er en kinesisk restaurant samt en italiensk restaurant. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Snackbarer som serverer alt fra iskrem til det tynne tyrkiske brødet Gözleme. Flere barer og noen kvelder per uke er det en bar i diskoteket, åpent til kl. 2.00.

På dagen kan du delta på vanngymnastikk og aerobics, konkurranser samt spille bordtennis, boccia og kaste pil. Om kvelden arrangerer hotellet danseoppvisning, konkurranser, show og levende musikk. Spa med badstue, hamam og dampbadstue som kan benyttes uten kostnad, spabehandlinger mot avgift. Tennis mot reservasjon, baller og racket inkludert samt kveldsbelysning mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift. Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-8 år og 8-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Avstanden til stranda er fra cirka 150 meter opp til 300 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Cirka 13 kilometer inn til de gamle delene av Side, der du kan finner gågater med butikker, barer og restauranter.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frokost i à la carte-restauranten Bistro kl. 2.00-7.00.
 • Frokostbuffé i Side Restaurant kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i Side Restaurant kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i snackbaren kl. 12.30-15.00.
 • Gözleme i snackbaren kl. 10.30-15.30.
 • Snackbar i Aktas bar kl. 11.00-15.30.
 • Kaker, sandwicher og iskrem i Macaron Patisseria kl. 11.30-18.00.
 • Lunsj i á la carte-restauranten Bistro kl. 14.30-18.00.
 • Middagsbuffé i Zeno Restaurant kl. 18.30-21.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Bistro kl. 21.00-2.00.
 • En middag per opphold i en av hotellets à la carte-restauranter.
 • Iskrem.
 • Minibaren på rommet, etter fylles daglig med brus, øl og vann.
 • Ubegrenset med lokale og noen internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.