Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med begrenset havutsikt og noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i køyeseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong, noen med begrenset havutsikt. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med mulighet for ekstrasenger i enkeltseng eller sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Sentido Trendy Verbena Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2