Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 24 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Trendy Verbena Beach har to store basseng, en separat barnebasseng, et oppvarmet basseng (saltvann) i november og mars, et oppvarmet innendørsbasseng fra november til mars, en barnebasseng innendørs samt et basseng med to vannsklier som holder åpent kl. 10.00-12.00 og 14.00-16.30. Solsenger og parasoller inkludert ved bassengene og på strand. Basseng- og strandhåndklær.

I hotellets bufférestaurant Melisse kan du spise frokost, lunsj og middag, i restauranten La Mimosa kan du spise lettere måltider om kvelden og natta og i hotellets à la carte-restauranter kan du meske deg med retter fra det italienske, franske, meksikanske og tyrkiske kjøkkenet samt fiskeretter i Blue Waters. Det er også flere barer, alt fra pool- og strandbarer til snackbarer. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene.

Stort utvalg av aktiviteter og underholdning, for eksempel vanngymnastikk, dansekurs, bordtennis, boccia, dart, vannpolo, tennis (belysning mot avgift), treningsrom, basketball og volleyball samt kveldsshow, musikkunderholdning og for natteravnene har hotellet et diskotek. Biljard og bowling mot avgift.

Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år og klubb for ungdommer 12–17 år i høysesong med engelsktalende personale. I hotellets spa er badstue, dampbadstue og tyrkisk bad inkludert. Spabehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Avstanden til stranda varierer fra 100 til 250 meter avhengig av hvor på hotellet du bor. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda. 7 kilometer til sentrum av Side.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurant Melisse kl. 7.00-10.00.
 • Enkel frokostbuffé i restaurant Melisse kl. 10.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Melisse kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Melisse kl. 18.30-21.00.
 • Lettere retter i restaurant La Mimosa kl. 10.30-18.00.
 • En à la carte-middag per restaurant og uke kl. 18.30-21.00.
 • Ettermiddagskaffe kl. 14.00-17.30.
 • Snacks i strandbaren kl. 12.00-14.30 og tyrkiske Gözleme kl. 11.00-15.00.
 • Brus, iste, vann og øl i minibaren på rommet, fylles hver dag.
 • Kaffe og frukt i Aqua Bar kl. 15.00-16.30 og iskrem kl. 13.30-16.30 samt 18.30-21.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.