En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

724 vurderinger
Utmerket
 
488
Veldig bra
 
160
Bra
 
49
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

30.09.2013

av jon b Drammen, Norge

Kjempe Bra med apollo

Dette er et kjempe hotel det er andre gangen vi er her vi var i fra 11-9til 25-9.dette hotel har alt du kan tenke deg.vi må nevne noe som maten var kjempe bra og di som jobba der var det beste.og di som vaska romma var var meget bra,vi må nevne noen som var der og jobba yter uslubas og gulten Neslihan Akbas.disse var bare noen som jobba der.Alle var kjempe koselige,Vi reiser til bake neste år,og ikke bare vi men mange som vi snakka med skulle til bake neste år

 
31.08.2013

av Mats olov Å

Flott turistmaskin

Melas resort hotell i Side, Tyrkia er ett 5 ***** hotell rett ved stranden ca. 3 km fra sentrum hvis man går strandveien. Allt er av høy standard med all incusive. Maten er av høy kvalitet, men det er mainstream cuisine. Det er ikke mange tyrkiske retter att oppdage. Bassenget er stort og med god plass til mange solesenger. Den er plassert i 5 etage og har en fantastisk utsikt over havet og Side. Stranden er lett tilgjengelig via heis og ligger siden ett par meter undan. Alle solsengene er gratis. Hotellet er preget av at det er mange turister er fra Tyskland og personalet snakker tysk til alle. Personalet er meget service innstilt. Hotellet er ikke særlig handikapp vennlig med mange trapper. Konklusjonen er ett flott all incusive hotell og er ett velorganisert turistmaskineri.

 
31.08.2012

av jon b Drammen, Norge

det beste av det beste

dette er et hotell for hele familien.her er god mat og en kjempe servise fra morgen til kveld. personnalet er veldig hyggelige over alt.kjempe rom med alt du trenger,mini bar fylles opp vær dag med brus vann og øl, og kaffe og te.stranda var fin med mange senger.

 
02.10.2023

av Michael H Ipswich, Storbritannia

My friendliest hotel

This is probably the friendliest hotel in Europe. I have just returned from my 18th visit and many other tourists regularly return. The hotel has also carried out recently several refurbishments to a very high standard. The food is also excellent with a great number of choices.

 
15.09.2023

av J L Horsham, Storbritannia

Help I cannot find an open holiday booking to the Melas.

My wife and i have stayed here about 5 times. Love the place. But ever since Thomas Cook UK went out of business, i can't seem to find a holiday company that includes this fine hotel. When i do find it , it shows no avaliablity . Any uk based people can help. Tell me who you use thanks. Tui doesn't include Melas. We want to come back. Great staff and hotel. Thanks for any help.