Melas Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 18 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Melas Resort er et populært hotell som ligger på sandstranda i Side. I bassengområdet er det et basseng og barnebasseng. Hotellet har dessuten en egen strand. Både ved bassenget og på strand er det solsenger, parasoller og håndklær (byttes mot avgift). Poolbar.

I hotellets bufférestaurant kan du sitte både ute og inne. Her er det også tre á la carte-restauranter; en tyrkisk restaurant, en fiskerestaurant samt en med en internasjonal meny. Samtlige er utendørsrestauranter som er åpne med værforbehold. Har du lyst på noe søtt kan du besøke bakeriet som er åpent mellom kl. 11.00-18.00. Har du lyst på en god drink er det flere barer å velge mellom.

På Melas Resort er det en rekke aktiviteter for både voksne og barn. Her er det et treningsrom, tennis (lys mot avgift), bordtennis, biljard, basketball, sandvolleyball, squash, aerobics og minigolf. For ekstra avkobling kan du unne deg en badstue og hamam (behandlinger mot avgift), samt spabehandlinger og massasje mot avgift. Tre ganger i uka er det disko og livemusikk. For barna er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Noen fasiliteter deles med nabohotellet Melas Holiday Village. Der er det blant annet et gratis badeland med fire vannsklier.

Wifi inkludert på hotellet. Sentrum i Side ligger cirka 2 kilometer fra hotellet og vil du gå kan du følge strandpromenaden hele veien inn til sentrum. Der er det et godt utvalg av restauranter, butikker og antikke severdigheter å oppdage.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Bakevarer og søtsaker kl. 11.00-16.00.
 • Ettermiddagssnacks kl. 12.30-16.00.
 • Snacks i poolbaren kl. 13.00-16.00.
 • Kaffe og kake kl. 16.30-17.30.
 • Iskrem kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00. En gang pr. opphold kan middagen inntas på en av à la carte-restaurantene mot bordreservasjon.
 • Nattsnacks kl. 22.00-6.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker døgnet rundt, også i nattklubben som er åpen tre dager i uka.
 • Minibar med daglig påfyll av brus, vann og øl.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til avreise.

Verdt å vite

 • Det er viktig å merke seg at fra heisen opp til restauranten, resepsjonen og bassengområdet er det trapper.
 • Badelandet er åpent noen timer om dagen 1. mai til 31. oktober, med værforbehold.

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.