Fakta – Side

Transport t/r hotell:

Bussturen fra flyplassen i Antalya til Side tar cirka 1 time og 15 minutter og fra Gazipasa 2 timer og 15 minutter. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender:

Side har to herlige strender med finkornet sand. Den vestre stranda er langgrunn, den østre stranda har tidvis høye bølger. Solsenger og parasoller kan leies.

Uteliv:

Stort tilbud av restauranter, både små og sjarmerende og internasjonale, med god mat til lave priser. I det sentrale Side er det flere barer, samt et par diskoteker. Langs gatene ligger det en rekke hyggelige kaféer. Shopping i basarer og butikker er en fornøyelse! Gjør funn blant tyrkiske tepper, skinnvarer, messing, gull og porselen.

Offentlig kommunikasjon:

Mange minibusser (dolmus) som er en rimelig måte å ta seg rundt i området på. Drosjer og gode bussforbindelser til øvrige deler av landet. Bil og scooter kan leies.

Aktiviteter:

Diverse vannsportsaktiviteter som parasailing, jetski og vannski. Tennis.

Nyttig informasjon:

Rundt 22. mars 2023 begynner den muslimske fastemåneden Ramadan. I denne perioden vil mange forretninger være stengt, og livet går stort sett litt langsommere overalt. Det er meget uvanlig at det serveres alkohol før sola går ned. På noen reisemål og hotell serveres ikke alkohol i det hele tatt under Ramadan, andre steder kun på utvalgte steder eller tillates kun på rommet. Det er ikke underholdning under Ramadan.