Can Garden Beach

Ved den vakre sandstranda i Side finner koselige Can Garden Beach. Hotellet ligger i Sides arkeologiske område og i den frodige hagen kan du se flere mindre etterlevninger fra en svunnen tid. I det store bassengområdet er det et basseng med vannsklier og du bor godt med All Inclusive.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 11 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Can Garden Beach er et koselig hotell i Side, omgitt av en hage med busker og trær. Bassengområdet har et basseng med barneseksjon, et separat barnebasseng og et mindre basseng med vannsklier. Hotellet ligger like ved en fin sandstrand som er belønnet med miljømerket Blått Flagg. Det betyr at den oppfyller visse kriterier når det kommer til vannkvalitet, sikkerhet, service og miljøinformasjon. Solsenger og parasoller både ved bassenget og stranda.

Hotellets hovedrestaurant ligger utendørs, og i tillegg er det to à la carte-restauranter som serverer tyrkiske retter samt fiske- og skalldyrsretter. À la carte-restaurantene er åpne fra 15. mai til 15. oktober, og om været tillater det. Enkle retter og drikke serveres i både snacksrestauranter og snack-/poolbaren. Vil du ta et glass om kvelden er det flere barer å velge blant.

Et lite, enklere treningsrom, hamam og badstue uten kostnad. Massasje og behandlinger mot avgift. Bordtennis og sandvolleyball inkludert. Vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi). Dags- og kveldsunderholdning. Parkering. Vaskeriservice mot avgift. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

En kort spasertur unna ligger sentrum av Side og der er det flere hyggelige restauranter og severdigheter. 4 kilometer bort ligger den smale stranda Kumköy og byen Manavgat.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten Sunset kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokost i restauranten Sunset kl. 10.00-10.30.
  • Snacks i Pamphylia Lounge Bar kl. 12.00-14.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten Sunset kl. 12.30-14.00.
  • Iskrem i Patisserie Begonville kl. 11.00-18.00.
  • Ettermiddagskaffe og kaker i Patisserie Begonville kl. 11.00-18.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Sunset kl. 19.00-21.00.
  • Suppe i restauranten Sunset kl. 23.00-00.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger øl, vin samt lokale drinker i hotellets barer kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets All Inclusive-armbånd.

Alle hotell – Side

Nar Apart

Nar Apart er et pent og populært hotell i Side, der personalet tar godt vare på sine gjester. I bassengområdet er det barnebasseng og poolbar. Her kan du tilbringe hele dagen ved bassenget og bestille noe enkelt å spise og drikke til solsenga.

Melas Resort

Melas Resort ligger på den herlige sandstranda i Side. Her er det mye å gjøre for både voksne og barn – minigolf, tennis, squash og biljard er bare noen av alle de aktivitetene som sammen med forfriskninger og god mat er inkludert i All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et komfortabelt familiehotell som består av flere mindre bygninger som ligger i en stor frodig hage, rett ved hotellets sandstrand. I All Inclusive er, i tillegg til mat og drikke, minigolf, tennis, biljard og aerobics inkludert. For de yngre er det et badeland med fire fartsfylte vannsklier!

Sunflower

Sunflower er er mindre hotell med fin beliggenhet rett ved den vestre stranda i Side. Lunsjen kan du gjerne innta på den hyggelige strandrestauranten. Skulle du bli lei av sol og bad, er det nok av vannaktiviteter du kan være med på. Om ettermiddagen kan det være deilig å bare slappe av ved bassenget.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach i Side ligger rett ovenfor stranda, hotellet har en egen del. Her venter en komfortabel ferie med flere basseng, hvorav ett med vannsklier. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og for familien er det det aktiviteter, sporter og underholdning hele dagen.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her er det bare å slippe seg løs og kasta seg ut i vannskliene og ha det gøy dagen lang. Mellom slagene kan du koble av i en solseng på stranda eller få en egen stund i hotellets fine spa. All Inclusive er inkludert og det er et stort utvalg av restauranter og barer å velge i – alt for at du skal kunne ha en deilig ferie i varmen og i Side.