Strender i Side

Sol og deilige bad i havet er en selvsagt del av ferien for mange av oss og det gjelder i aller høyeste grad i Side. Her vil du oppdage to nydelige strender og en lang strandpromenade som er perfekt for en joggetur før frokost eller en deilig kveldstur i solnedgang. Her kan du lese mer om strendene i Side!

Bestill reise til Side

Se flere reisetips til Side

Strand i Side En av Sides vakre og velorganiserte strender.

Den vestre stranda

Den vestre stranda er nesten en mil lang om man også tar med stranda Kumköy som ligger helt i vest. Den langgrunne stranda er toppen for familier og den hvite, finkornede stranda er perfekt for feriens alle sandslott.

Den østre stranda

Den østre stranda ligger nærmest Side. Her er sanden litt grovere og vannet dypere enn på den vestre stranda. Perfekt for den som vil kunne dykke og boltre seg i vannet uten å gå så langt ut!

Ta en tur langs strandpromenaden

Strandpromenaden i Side går hele veien fra gamle Side til Kumköy og fortsetter mot byen Evrenseki. Langs strekningen ligger det flere restauranter der du kan slå deg ned for en god matbit og nyte solnedgangen. Er du morgenfrisk kan du henge deg på de andre joggerne som starter dagen med en løpetur for å se når de første solstrålene treffer Side.