Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. To enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap og vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet

Ettromsleilighet med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 17-25 kvm
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Cook's Club Alanya, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-2

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse og havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger og stue med sofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og vannkoker. Enkelt kjøkkenutstyr kan lånes. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-35 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Stuedel med minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4