En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

1038 vurderinger
Utmerket
 
769
Veldig bra
 
160
Bra
 
56
Mindre bra
 
27
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

04.10.2023

av Hege G

Opphold på Cook’s Club Alanya august 2023

Det var med stor spenning vi kom tilbake til Alanya i august 2023 for 2 uker ferie på det nye anlegget til Cooks Club Alanya Beach. Etter mange år på Sunprime Alanya Beach var vi spent på hvordan det nye konseptet til Cooks Club var blitt. Vi ble nok litt skuffet. Den koselige atmosfæren som var hos Sunprime Alanya Beach og som gjorde at vi kom tilbake år etter år var borte. Det var nå blitt et moderne "hipt" sted uten sjel. Når det er sagt, var det "nye" anlegget både pent og stilfullt. Det som manglet var atmosfæren som vi hadde på Sunprime Alanya Beach, og som gjorde at vi reiste tilbake år. Heldigvis var fortsatt både Selma, Ali og Ekrem der. Dette er mennesker som virkelig gjør sitt ytterste for at du skal trives, noe vi tross alt gjorde, selv om mye av den gamle, gode atmosfæren var borte. En stor honnør til disse tre for å legge til rette for et hyggelig opphold. Vi kommer helt sikkert tilbake, men ikke hvert år, slik at vi har gjort de siste 8-10 årene. Til slutt; prisen for oppholdet er nå blitt svært høy. Sammenlignet med vårt siste opphold på Sunprime Alanya Beach var prisen for oppholdet økt med ca 40-50 %. Fra å ha vært et hotell med veldig mange skandinaviske gjester, var disse nå i fåtall.

 
06.09.2023

av Kebabkonge Molde, Norge

Kjempefint hotell med bra beliggenhet

Kjempefint hotell ved stranden. Veldig hyggelig personal som jobber der. Bra beliggenhet. Rent å fint både på rommene og fellesområdene. Maten er veldig bra. Stort fint svømmebasseng ute, de har også et innendørs svømmebasseng. Treningsrom og spa senter. Dj som spiller chilli musikk hele dagen ved baren. Nyt solnedgangen på stranden. Alt oppsummert et veldig bra og fint hotell med høy standard. Kan anbefales på det sterkeste.

 
18.08.2023

av Sightseer60754293563

Cook’s Club *****

Flott hotel, Cook’s Club 😃 privat strand, med gratis solsenger. Vi hadde frokost og middag inkludert, god mat, få men gode retter, masse grønt og frukt. Berg taco på strandrestauranten 😋 Rene rom 👍 Jeg synes madrassen var for myk, kanskje på tide med utskifting. Alle ansatte blide og service innstilte

 
09.08.2023

av Lars Erik D

En ukes ferie

Det er fordeler og ulemper med alle hoteller, og hvordan man selv vurderer det. Kort oppsummert: Pluss: - Beliggenhet - Greit utvalg i baren - Fine rom, og greit renhold - Gjennomgående hyggelig betjening Minus: - Litt treg betjening (spesielt hvis man satt seg ved et bord) - Litt trege i baren der, hvis man skulle bestille seg en brus/kaffe - Servering kom også veldig sent ved flere anledninger - Dårlig isolerte rom - Litt i overkant mye mas om massasje, hårklipp, tatovering etc.

 
11.04.2023

av Mathias J

Ferie

Flinke og snille folk Bra bar Bra plassering på hotellet Maten hva av og på men hva altid noe som var veldig godt Veldig veldig bra bartender Jack ….. zzzzz zzjdjdkf kfkfjdkd diskene dudkkejfjfkfkfjfkfjf