Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger rett ovenfor stranda i Hammamet. Her kan du tilbringe late dager i ett av hotellets basseng eller på den private stranda med komfortable solsenger. All Inclusive er inkluder og her finner du flere restauranter og barer å velge blant. Nyt en stund for deg selv i hotellets spa med flere deilige basseng, tren i treningsrommet og gå på spennende shopping i medinaen i Hammamet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Royal Azur Thalassa har tre utendørsbasseng, hvorav ett evighetsbasseng med aldersgrense 16 år. Solsenger med madrasser samt parasoller. Det finns også tre basseng i hotellets spa, der ette er oppvarmet om vinteren og kan benyttes uten avgift. De andre to er mot avgift. På hotellets egne del av stranda har hotellet solsenger og parasoller som er inkludert samt en bar som er åpen 1. juni-30. september.

Royal Azur Thalassa har en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. I bufférestauranten Eden serveres frokost, lunsj og middag. Tre temakvelder til middag per uke med skalldyr, asiatisk og med retter fra landene rundt Middelhavet. De tre à la carte-restaurantene La Kasbha, Azzuro og Royal Grill serverer retter fra det tunisiske kjøkkenet, det italienske kjøkkenet og Royal Grill serverer grillretter. Cosmopolitan Bar er åpen døgnet rundt. I hotellets vinkjeller er det vin fra hele verden der man kan ha vinsmaking med sjokolade og salt snacks attåt. I poolbaren og i strandbaren serveres drikke og lettere retter på dagtid. I hotellets sky bar arrangeres Friday Asian Fusian Hour med sushi. Noen restauranter og barer er kun åpne i sommersesongen 15. mai eller 1. juni til 30. september.

På Royal Azur Thalassa er det flere sporter og aktiviteter om dagen og kvelden, for eksempel bueskyting, minigolf, boule, aerobics, bordtennis, yoga, vanngymnastikk og tennis. Vil du jobbe litt under oppholdet kan du gjøre det i Azur Coworking Space med wifi, oppkobling med kabel, skriver samt kaffemaskin, mot avgift.

I hotellets spa er du velkommen til å benytte treningsrommet og det oppvarmede innendørsbassenget uten avgift. Bassenget er kun oppvarmet i vintersesongen. Det er også to andre basseng i hotellets spa, mot avgift. Spabehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes på forespørsel i resepsjonen. Butikker og basar på hotellet. 900 meter til borgen og medinaen i Hammamet og 2 kilometer til sentrum av Hammamet.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Eden kl. 7.00-10.30.
  • Snacks i poolbaren kl. 10.00-18.00.
  • Kontinental frokost i Cosmopolitan Bar kl. 10.30-11.30.
  • Lunsjbuffé i restaurant Eden kl. 12.30-14.30.
  • Ettermiddagste i Cosmopolitan Bar kl. 16.00-18.00.
  • Vinsmaking i Le Cellar kl. 11.00-23.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Eden kl. 18.30-21.30.
  • En middag per opphold i en av à la carte-restaurantene La Kasbah eller Azzuro i perioden 1. oktober til 31. mai kl. 19.00-22.00, drikke inkludert.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har beste beliggenhet ved den fine stranda i Hammamet. Bad i bassenget ellet i havet. All Inclusive er inkludert så her er det bare å lene seg tilbake. Hotellet har både bowlingbane og en nattklubb. På dagtid kan familiens minste leke og herje i barneklubben og for de større barna og de voksne som har beholdt barnet i seg er det flere vannsporter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

The Orangers Garden Villas & Bungalows ligger rett ovenfor den fine sandstranda og hotellet omringes av vaiende palmer. Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer. Her kan du koble av med en golfrunde, en bok i skyggen eller dra til et marked og prute litt.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotell for golfere som ligger rett ovenfor havet like utenfor Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere basseng å bade i. Slapp av i hotellets spa, nyt god mat eller oppdag en fantastisk undervannsverden.

Diar Lemdina - sommer 2024

Midt i myldret i medinaen Yasmine Hammamet finner du All Inclusive-hotellet Diar Lemdina. Opplev de trange gatene, hverdagslivet med duften av kaffe og appelsinblomster og smaken av orienten. På hotellet finner du et basseng og i gangavstand ligger et badeland og en temapark med inngangsbilletten inkludert i hotelloppholdet!

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er, med sin fantastiske beliggenhet ved den fine sandstranda, et paradis for både voksne og barn med massevis av morsomme ting å finne på. Her er det to utendørsbasseng, hvorav en med tre vannsklier. All Inclusive inkludert og det finnes flere restauranter å velge blant. På stranda venter solsenga for deilige stunder under den tunisiske sola.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger rett ovenfor den fine sandstrand, et stykke utenfor Hammamet. Her kan dagene fylles med morsomme aktiviteter, bad i bassengene og lek i vannsklia. Hotellet tilbyr også solsenger på stranda, flere sportsaktiviteter på dagtid og for familiens minste er det barneklubb.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotell med en fin hage, en egen del av stranda for herlige bad, en restaurant ved havet og massevis å gjøre for hele familien, blant annet en barneklubb for masse moro. Her kan du slappe av med en runde på golfbanen eller i hotellets treningsrom.

Sentido Phenicia

All Inclusive-hotellet Sentido Phenicia ligger like ved den fine stranda, like utenfor Hammamet, med en fin hage med palmer, oliventrær og et herlige bassengområde. Dagene kan fylles med tennis, minigolf eller en økt i treningsrommet. På stranda er det flere vannsporter å teste ut og solsengene og parasollene er inkluderte.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er det bara noen skritt til sandstranda i Hammamet! Så len deg tilbake i solsenga og nyt sol og bad – All Inclusive er inkludert. Her er det to basseng, et herlig spa og dagene kan lett fylles med sport og aktiviteter.

Alhambra Thalasso

Alhambra Thalasso er bygd i arabisk-andalusisk stil med en privat del av stranda der solsenger venter under den deilige tunisiske sola. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter der du kan smake på det lokale kjøkkenet. Hvis du ikke vil bade i havet har hotellet et stort og herlige bassengområde og i spaet finner du et innendørsbasseng for total avkobling eller så tar du en runde på en av Hammamets golfbaner.