Phuket Emerald Beach Resort

I fartsfylte Karon Beach på solfylte Phuket ligger det nybygde Phuket Emerald Beach Resort. Her er det rom for den store familien og rom der du har direkte utgang til bassenget. Bassengområdet er lekkert og beliggemnheter ideell – kort vei til stranda og havet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer Deluxerom med utgang til basseng for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Familierom med utgang til basseng for 2-4 personer. Familierom deluxe for 4-7 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Phuket Emerald Beach Resorts er det to store bassengområder med flere fantasifulle basseng, hengebroer og vannsklier. Et separat barnebasseng (cirka 80 cm dypt). Solsenger, parasoller og bassenghåndklær kan lånes. Poolbar. Rett over gata fra hotellet ligger Karon Beach med gylden sand og herlig badevann.

Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Gå også innom Kilokilo Café, med innredning og dekor som fører tankene til jungelen. I den store luftige lobbyen er det også en bar.

Hotellet har en internasjonal barneklubb med engelsktalende personale.

Trafikkert gate må krysses for å komme til stranda. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 6.30-10.30.
  • Lunsj fra fast meny kl. 11.30-14.30.
  • Snacks fra meny kl. 14.30.17.30.
  • Middag fra fast meny kl. 18.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Karon Beach

Glow Mira Karon Beach

Rett ovenfor stranda i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pent og stilrent hotell med rom i lys moderne stil. Hotellets restaurant serverer mat hele dagen og når dagen går over i natt er et besøk til nattmarkedet i Karon en spennende aktivitet.

Thavorn Palm Beach Resort

Thavorn Palm Beach Resort passer både for par og barnefamilier og har tre bassengområder, blant annet ett med fire vannsklier og ett for avkobling. Hotellet har en stor botanisk hage og her finner du hundre ulike tresorter, busker og planter fra hele Thailand. I familierommene er det plass til 7 personer. Hotellet ligger like ovenfor stranda i Karon Beach,