Glow Mira Karon Beach

Rett ovenfor stranda i Karon Beach ligger Glow Mira Karon Beach – et pent og stilrent hotell med rom i lys moderne stil. Hotellets restaurant serverer mat hele dagen og når dagen går over i natt er et besøk til nattmarkedet i Karon en spennende aktivitet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,7 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Glow Mira Karon Beach har et bassengområde med et basseng, jacuzzi, solsenger og parasoller, bassenghåndklær samt en poolbar med forfriskende drikker på dagtid.

Chen's restaurant åpner tidlig til frokost og holder så åpent til sen kveld og serverer frokost, lunsj og middag. Baren Chen's Lobby Bar er møtestedet der du får noe godt å drikke og kanskje lettere snacks, åpent fra sen formiddag til sen kveld. I poolbaren serveres drikke og lettere retter på dagtid.

Wifi inkludert på hele hotellet. Treningsrom. Myntvaskeri med strykejern og strykebrett. Cirka 250 meter til sandstranda i Karon, trafikkert vei må krysses. Cirka 600 meter til nattmarkedet i Karon.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag à la carte).
  • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag à la carte).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Lunsj og middag kl. 11.00 til 22.00.

Til lunsj og middag er det tre retter – forrett, hovedrett og dessert.

Alle hotell – Karon Beach

Phuket Emerald Beach Resort

I fartsfylte Karon Beach på solfylte Phuket ligger Phuket Emerald Beach Resort. Her er det rom for den store familien og rom der du har direkte utgang til bassenget. Bassengområdet er lekkert og beliggenheten ideell – kort vei til stranda og havet.

Chanalai Hillside Resort

Chanalai Hillside Resort er et pent hotell som ligger på en høyde i utkanten av Karon Beach. Fra bassenget på takterrassen har du en magisk utsikt over havet og her kan du nippe til en drink mens sola går ned i havet. I hotellets restaurant serveres det beste fra det thailandske kjøkkenet og du bor i lyse og fine rom. Ekstra luksus blir det med et dobbeltrom med utgang til basseng.