En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1159 vurderinger
Utmerket
 
276
Veldig bra
 
471
Bra
 
219
Mindre bra
 
96
Dårlig
 
97

Fem siste vurderinger

02.02.2020

av torunnh846

Fint bassengområde

Goldenbeach resort ligger rett ved stranden, fint basseng område, hyggelig personale bra frokost. Sentrumsnært og fint utgangspunkt for og ta longtailbåt ut på øyene, Kommer vi tilbake til Aonang kommer vi nok til og bo der.

 
14.11.2019

av ingvildlillehov Hamar, Norge

Svært hyggelig opphold!

De ansatte ved hotellet var svært behjelpelige og hyggelige. Rommene er ikke oppgradert, men veldig rene og god roomservice. Helt grei frokost, med en fantastisk utsikt. Helt super beliggenhet! Hadde gjerne booket her igjen.

 
12.02.2019

av 603bentew Trondheim, Norge

Vi besøkte restauranten

Her er det god mat. Spiste sursøt m reker og en god sjømatrett, skalldyrblanding. Alt velsmakende, MEN måltidet ble ødelagt av at bare halve lunsjen kom og resten av gjestene ble sittende å vente i 30 min på sin mat. Etter en drink , hadde vi bestilt en liten singha. Den fikk vi etter 2 purringer og ferdigspist mat. Dette kunne vært et veldig bra konsept om man hadde lært seg servering!

 
28.01.2019

av aslnylan Mosjøen, Norge

Kjempeflott.

Fikk tre netter på dette fantastiske hotellet, da var det dessverre ikke mere ledige rom. Hotellet ligger helt på stranden i aonang og det er bare en gangvei i mellom. Rene pene rom. Flott bassengområde og nydelig frokost. Hvis man skall finne noe negativt så var det eneste litt dårlig wifi. Skal definitivt tilbake hit.

 
13.12.2018

av Veslemøy F Stjørdal

Koselig hotel

Dette er et koselig hotel med kjempefin beliggenhet. Internettet fungerte ikke i vår leilighet, men fungerte fint i restauranten og ved bassenget. Mange av personalet var veldig dårlig i engelsk og det er synd at så mange får legge ut handklær på solsengene og kun bruke solsengene etter at de har vært på stranden hele dagen. Ellers var det et fint hotell og frokosten var bra og oppholdet tilfredsstillende.