Deevana Plaza

På det familievennlige hotellet Deevana Plaza i Ao Nang er det store bassengområdet med fire basseng det naturlige møtestedet. Barna koser seg i barnebassenget og kan ta en avstikker til barneklubben, mens d voksne kanskje tar en matbit i hotellets restaurant eller et velgjørende besøk i spaavdelingen. Mot et tillegg kan du gjøre ferien litt mer luksuriøs og bestille deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom med utgang til basseng for 1-3 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Deevana Plaza er et fint hotell med et pent bassengområde med tre basseng og ett barnebasseng, solsenger og parasoller. Poolbaren Sun Bird har enkel matservering i tillegg til snacks og drikke på dagtid.

I á la carte-restauranten Kingfisher serveres frokostbufféen samt lunsj og middag fra en stor meny. I lobbybaren Starling serveres drikke og snacks.

Er du en morgenfugl kan du ta en joggetur langs den vakre Noppharat Thara Beach. Hotellet har et gratis treningsrom og yoga. Spaavdeling med behandlinger, massasje og jacuzzi mot avgift. Lekeplass og barneklubb for barn 4 til 12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi i inkludert i fellesområdene. Hotellet tilbyr transport fra hotellet til sentrum 4 ganger per dag, men ikke tilbake til hotellet.

Ved innsjekking tar hotellet et depositum på 3000 THB per rom, som kan betales kontant eller med kredittkort. Beløpet tilbakebetales/tilbakeføres kredittkortet ved utsjekking. Merk at om det er kredittkort som benyttes kan det ta opptil 14 dager innen depositumet er tilbake på kortet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Vil du bo sentralt på den hyggelige strandpromenaden med shopping, matopplevelser og strandliv rett rundt hjørnet? Da er Aonang Princeville Villa Resort & Spa stedet for deg. Nyt liver ved bassenget, unn deg en stund i jacuzzien eller en velfortjent thaimassasje. Dette er en rolig oase i nærheten av det meste.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vakkert i en frodig hage ved stranda med flotte kalksteinsklipper i bakgrunnen. Tilbringe dagen i solsenga, bestill lunsj i hotellets restaurant og ta dagen som den kommer. Fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser i Ao Nang.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et elegant hotell i kolonistil omkranset av en tropisk hage med et herlig bassengområde. Her venter en avslappende ferie i tropiske omgivelser i nærheten av sandstranda i Ao Nang. Sentrum med shopping, restauranter og barer ligger kun en kort spasertur unna.

Pakasai Resort

Hyggelige Pakasai Resort ligger på en høyde i Ao Nang. De tropiske og skyggefulle omgivelsene innbyr til late dager ved bassenget, og i spaet kan du velge mellom flere herlige behandlinger. Personalets omsorg for sine gjester og miljøet i kombinasjon med den lokale tilhørigheten gjør et opphold på Pakasai Resort til en opplevelse i seg selv.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang har både moderne design og fin beliggenhet, hyggelige personale og god mat. Vil du gjøre litt stas på deg selv, så bestiller du rom med utgang i bassenget.