Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Svært stort bassengområde med mange solsenger og mye sol. Servering ved bassenget
-
Vårt rom vendte ut mot bakgården og hadde ikke sol på verandaen. Men siden det var for sent med oppgradering, fikk vi ikke flyttet over til de dyrere, men perfekte leilighetene som vendte inn mot bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2024-02-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

981 vurderinger
Utmerket
 
545
Veldig bra
 
318
Bra
 
86
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

15.01.2023

av Badeanna Drøbak, Norge

Hyggelig opphold, men noe forbedringspotensial.

Min venninne og jeg har oppholdt oss på The Waters i litt over en uke,og reiser videre om noen dager. Vi var her for første gang i 2019, og har lenge drømt om å komme tilbake.Vi har også denne gangen hatt et fint opphold.Vi har hatt rom med direkte utgang til bassenget og god beliggenhet på solsiden.Renhold av rommet har vært utmerket utført av Sunanta og andre flinke renholdere.Bassenget utenfor vårt rom ble ofte grumsete av rusk og tørre blader og annet.Vi så kun at det ble renset en gang, i staten av vårt opphold. Vi valgte å si ifra om dette,og da ble det renset umiddelbart.De er generelt utrolig flinke til å ordne ting man ber om, det er fikset på et blunk.Veldig imøtekommende ansatte på hotellet. Det negative,som er viktig å nevne, er at frokosten har blitt ganske dårlig,rett og slett.Sist gang var vi veldig fornøyd,men nå manglet det mye .Det var nesten ikke pålegg bortsett fra syltetøy,nutella og egg.Ikke alle spiser ris, thairetter og grønnsaker til frokost ,så her er det et stort forbedringspotensial.Sist kom de rundt og serverte kaffe, men nå sto man i kø foran automaten,fordi det kun var en som var i drift. Vi gikk gjennom restauranten en dag da de dekket på bordene.En ansatt mistet en kniv i gulvet,for deretter ta den opp og legge den på et bord.Det er ugreit. Bygningene er preget av slitasje,både ute og inne,det synes godt på fasaden,dører og annet. Vi har hatt et fint opphold selv om det ikke ble full score denne gang, og vi håper manglene blir rettet opp,da vi er veldig glad i dette hotellet.🙂Takk for oss

 
03.02.2020

av SteinarGj Lillestrøm, Norge

Hyggelig hotell

Dette er tiende gang vi ferierer i Thailand. Første gang 2004. Man føler seg velkommen i Thailand, smilets land. Men det er blitt generelt mye dyrere, minst 3 ganger så dyrt ifht for 15 år siden. The Waters er et flott hotell, med flere herlige bassenger og lave bygninger. Vi hadde rom i 2. etg. med direkte tilgang til basseng ned en trapp fra balkongen. Helt supert! Oppholdet kunne fått toppkarakter. Men det var særlig to ting som ødela det ellers så positive inntrykket: I løpet av oppholdet ble de to rommene under oss invadert av 5 gutter i 20-årsalderen som lagde støy dag og natt. Ølflasker lå spredt rundt på kanten av bassenget nær rommet. Den siste natten hadde de party til 04:30 am. Umulig å sove. Heldigvis forsvant de etter 3 døgn til stor lettelse for alle andre gjester. Det forundret oss at ikke hotellets personale tok affære og lot de holde på med sin bråkete adferd. Dagen før avreise bestilte vi frokost til kl 04:00 am. Dette var ikke ordnet når vi møtte opp i resepsjonen til avtalt tid. Frokost okey, men ikke blant det beste vi har opplevd andre steder i Thailand. Personalet er hyggelige i alle ledd. Kort veg til restauranter. Hotellets egen italienske restaurant og restaurant Siam kan anbefales. Ellers anbefales promenade langs den lange, idylliske og stranden.

 
28.03.2019

av Einar F Brønnøysund, Norge

Godt sted å være

Et godt tilbud hos reiseoperatør gjorde at vi dro til Waters på nytt,var her også i 2017. Bodde også denne gangen i dobbeltrom i «Bay Wing» delen av hotellet. Fantastisk bassengområde og god tilgang på solsenger - rolig og trivelig. Alle tjenester på hotellet var av meget god standard fra resepsjon til renhold til servicen i restauranten. Thaier og engelsk kan være utfordrende, men også litt sjarmerende :-) En fantastisk frokost er inkludert i prisen. Denne gangen valgte vi å legge til halvpensjon (middag) til NOK 1800 i tillegg per person for 14 dager. Gir tilgang til forrett, hovedrett og dessert fra en egen meny med brukbart utvalg i hotellets italienske restaurant Amici. Drikke kommer i tillegg. Du kan også velge å spise buffet på restauranten Floating Market på søsterhotellet Sands Resort. Fri Shuttle service tur/retur, ca 5 min. Dette passet oss bra, og vi var godt fornøyd med asiatisk og thai buffet på Floating og utmerket italiensk mat på Amici. Waters er et godt sted å være!

 
09.03.2019

av Badeanna Drøbak, Norge

Helt supert hotell.🙂

Min venninne og jeg har i skrivende stund vært her i 8 dager,og har heldigvis noen dager igjen av våre 14 dager her.Dette er et utmerket hotell.Atmosfæren er veldig rolig her på området,men med engang man beveger seg utenfor hotell-området finnes restauranter,barer og annet over alt.Vi spiste mest ute,særlig på restaurant Siam som ligger i hovedgaten.( anbefales).Hotellets restaurant er også bra,god pizza og annen mat,men en god del dyrere. Vi har et rom med direkte utgang til bassenget,og det er veldig bra.God service,bra renhold,nydelig frokost-buffe't og bare helt fantastisk.Noe hard seng,men de ordner overmadrass med en gang man ber om det.Dette hotellet er et av de fineste vi har vært på,og anbefales.🙂😎

 
18.10.2018

av Connector258994 Trondheim, Norge

god service, fortjener 4++, nesten 5 stjerner i vurderingen

svært god service fra samtlige ansatte. vi fikk god hjelp og service når vår avtale med pic up fra travel agency ikke klare å levere. fra hotellet kan du bestille transport og turer direkte, anbefales å bruke hotell personalet i stede for andre. her får du all hjelp du trenger samt den beste prisen uansett. hva mangler for å få 5 stjerner? -Renholdet noe varierende men alltid godt nok, til tros for ikke 100% hver gang. basseng tidene kunne hvert lengre åpent enn til klokken 19.