Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Det beste med hotellet er Pool access rom og at restauranter, butikker og barer er rett utenfor hotellet 😃
-

Bekreftet gjest: 2020-03-28


9 av 10

+
Konseptet rom/basseng. Rolig atmosfære.
-

Bekreftet gjest: 2020-02-15


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Treningsrom

Bekreftet gjest: 2019-11-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

874 vurderinger
Utmerket
 
480
Veldig bra
 
297
Bra
 
73
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

03.02.2020

av SteinarGj Lillestrøm, Norge

Hyggelig hotell

Dette er tiende gang vi ferierer i Thailand. Første gang 2004. Man føler seg velkommen i Thailand, smilets land. Men det er blitt generelt mye dyrere, minst 3 ganger så dyrt ifht for 15 år siden. The Waters er et flott hotell, med flere herlige bassenger og lave bygninger. Vi hadde rom i 2. etg. med direkte tilgang til basseng ned en trapp fra balkongen. Helt supert! Oppholdet kunne fått toppkarakter. Men det var særlig to ting som ødela det ellers så positive inntrykket: I løpet av oppholdet ble de to rommene under oss invadert av 5 gutter i 20-årsalderen som lagde støy dag og natt. Ølflasker lå spredt rundt på kanten av bassenget nær rommet. Den siste natten hadde de party til 04:30 am. Umulig å sove. Heldigvis forsvant de etter 3 døgn til stor lettelse for alle andre gjester. Det forundret oss at ikke hotellets personale tok affære og lot de holde på med sin bråkete adferd. Dagen før avreise bestilte vi frokost til kl 04:00 am. Dette var ikke ordnet når vi møtte opp i resepsjonen til avtalt tid. Frokost okey, men ikke blant det beste vi har opplevd andre steder i Thailand. Personalet er hyggelige i alle ledd. Kort veg til restauranter. Hotellets egen italienske restaurant og restaurant Siam kan anbefales. Ellers anbefales promenade langs den lange, idylliske og stranden.

 
28.03.2019

av Einar F Brønnøysund, Norge

Godt sted å være

Et godt tilbud hos reiseoperatør gjorde at vi dro til Waters på nytt,var her også i 2017. Bodde også denne gangen i dobbeltrom i «Bay Wing» delen av hotellet. Fantastisk bassengområde og god tilgang på solsenger - rolig og trivelig. Alle tjenester på hotellet var av meget god standard fra resepsjon til renhold til servicen i restauranten. Thaier og engelsk kan være utfordrende, men også litt sjarmerende :-) En fantastisk frokost er inkludert i prisen. Denne gangen valgte vi å legge til halvpensjon (middag) til NOK 1800 i tillegg per person for 14 dager. Gir tilgang til forrett, hovedrett og dessert fra en egen meny med brukbart utvalg i hotellets italienske restaurant Amici. Drikke kommer i tillegg. Du kan også velge å spise buffet på restauranten Floating Market på søsterhotellet Sands Resort. Fri Shuttle service tur/retur, ca 5 min. Dette passet oss bra, og vi var godt fornøyd med asiatisk og thai buffet på Floating og utmerket italiensk mat på Amici. Waters er et godt sted å være!

 
09.03.2019

av Badeanna Drøbak, Norge

Helt supert hotell.🙂

Min venninne og jeg har i skrivende stund vært her i 8 dager,og har heldigvis noen dager igjen av våre 14 dager her.Dette er et utmerket hotell.Atmosfæren er veldig rolig her på området,men med engang man beveger seg utenfor hotell-området finnes restauranter,barer og annet over alt.Vi spiste mest ute,særlig på restaurant Siam som ligger i hovedgaten.( anbefales).Hotellets restaurant er også bra,god pizza og annen mat,men en god del dyrere. Vi har et rom med direkte utgang til bassenget,og det er veldig bra.God service,bra renhold,nydelig frokost-buffe't og bare helt fantastisk.Noe hard seng,men de ordner overmadrass med en gang man ber om det.Dette hotellet er et av de fineste vi har vært på,og anbefales.🙂😎

 
18.10.2018

av Connector258994 Trondheim, Norge

god service, fortjener 4++, nesten 5 stjerner i vurderingen

svært god service fra samtlige ansatte. vi fikk god hjelp og service når vår avtale med pic up fra travel agency ikke klare å levere. fra hotellet kan du bestille transport og turer direkte, anbefales å bruke hotell personalet i stede for andre. her får du all hjelp du trenger samt den beste prisen uansett. hva mangler for å få 5 stjerner? -Renholdet noe varierende men alltid godt nok, til tros for ikke 100% hver gang. basseng tidene kunne hvert lengre åpent enn til klokken 19.

 
11.03.2018

av johnharaldn Jessheim, Norge

Fantastisk sted

Det kunne lett ha blitt 5 stjerner på denne, men mangler noen få detaljer. Kunne vært kaffemaskin på rommet. Kunne vært bord og stoler utenfor rommet. Så derfor bare 4. Veldig bra sted som ligger 2 min unna restaurantgata og 3 min unna stranden. Stille og rolig, mest for de uten barn. Fri WIFI på hele området, og det fungerte hele perioden. Rommene var fine og store, og senga var deilig og passe hard. Bassenget utenfor rommet var passe varmt og veldig rent. Frokosten manglet ingen ting. Hyggelig og vennligsinnet betjening over alt. Anbefales