Rom/leiligheter

Deluxerom

Romslige deluxerom med plass til fire, dersom fjerde person er et barn om deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Strykejern. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong med bassengutsikt, eller direkte tilgang til bassenget fra uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Ettroms villa med basseng

Fine ettromsvillaer med eget basseng, jacuzzi og uteplass i hagen. Det er noen trappetrinn opp til villaen. Fjerde person mulig om denne er et barn og deler ordinær seng. TV og DVD-spiller. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Mikrobølgeovn. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Romslige juniorsuiter som består av ett soverom med to mindre dobbeltsenger og et oppholdsrom med sofa. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med badekar og bassengutsikt, eller direkte tilgang til bassenget fra uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 91 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn/ 1-5, hvorav 2 barn