Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 8 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Ligger på stranden med solsenger. Godt renhold . God og variert frokost. Rene toaletter.fantastosk service.
-
Bassenget er grunt og supert for barn, men er litt lite(langt og smalt)

Bekreftet gjest: 2024-02-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

2303 vurderinger
Utmerket
 
1323
Veldig bra
 
674
Bra
 
191
Mindre bra
 
68
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

27.02.2020

av Ann Renee U

Ferie i paradis

Har tilbrakt 2 uker her og er svært fornøyd. God frokost med rikelig utvalg. Rent med gode senger. Hyggelig personale. Fantastisk strand med solsenger . Fint bassengområde, men noe grunt, kun 120 cm dypt. Mange flotte restauranter på stranda kun 5 min fra hotellet. Vil spesielt anbefale coconut Seafood,ypperlig mat. Kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

 
18.11.2019

av maribrendryen Tynset, Norge

Du burde kunne fransk

Vi var her i 12 netter i slutten av oktober. Førsteinntrykket av hotellet var veldig bra. Vi ble godt mottatt av alle ansatte. Ble alltid møtt med et "sawadi-ka" og et smil. Store rom, fint bad og en liten balkong. Vi dro på bryllupsreise hit, og fikk en liten hilsning med kake samme dagen som vi kom, det var veldig hyggelig. Hotellet ligger et godt stykke unna sivilisasjon, men de tilbyr gratis buss til Khao-lak sentrum og bangyang. fint å oppleve det lokale markedet, selv om dette også er preget av de typiske turistmagnetene. Spa var en fantastisk opplevelse, men dette var dyrt.. Det finnes et massasjested på stranden som tilbyr enkle og billige behandlinger. POSITIVT! På stranden finner mann også tre resturanter på rekke og rad. Bare postivt å si om disse. Billig og veldig god mat. Bassenget var en positiv opplevelse, store fine basseng. Stranden var helt nydelig, som å være i en film. Noe koraller her og der, men det var ingen problem. Noe vi la veldig godt merke til var at det aller meste av aktiviteter og underholdning foregår på fransk, vi prøvde å delta på blant annet vannaktivitet og yoga, men ga tilslutt opp da alle instruksjoner foregikk på fransk, vi spurte om de kunne snakke engelsk også men dette ble fort glemt. Selv om den franske KAPPA-club er en stor del av hotellet kunne vi gjerne ha tenkt oss at hotellets egne aktiviteter kunne foregått på engelsk og ikke fransk. Vi følte oss til tider ekskludert og lite velkommen når det gjaldt aktiviteter. De hadde også blant annet en større Halloween-markering og livemusikkvelder på hotellets resturanter hvor vi ikke kunne delta. Skuffende. I Thailand er det nesten til å unngå insekt og andre småkryp, og det fantes endel biller, gekkoer, firfisler og mygg. På rommet var det et apparat som skulle holde myggen unna, men det var ikke til å unngå at noen mygg kom inn om natten, så ta med myggspray. Resturantene på stranden var veldig flink til å fjerne biller og ekle dyr. Noe mugg på badet, men renhold ellers var veldig bra. Frokosten var upåklagelig bra! Hadde vi skulle bestilt på nytt hadde vi nok bestilt to hoteller i stedet for å tilbringe hele reisen her. Vi tok dog et døgn med utflukt til Phuket. Kan anbefale her å sjekke opp taxi utenfor hotellet i stedet for å bestille gjennom hotellet, da det ble halvparten av prisen =) Alt i alt ; Dette hotellet kan virkelig anbefales til barnefamilier som kan fransk. Stille, rolig og flotte omgivelser.

 
20.03.2019

av Anne S Nord-Norge, Norge

Drømmeferie for storfamilien

En utrolig flott beliggenhet rett på stranden og et stykke unna storby jaget. Rent og fint på rommene og fellesarealene. Nydelig frokost med alt hva en bare kunne ønske. Utrolig blide og hjelpsomme ansatte som virkelig gjorde alt de kunne for at gjestene skulle ha det bra. Vi var 8 personer og hadde tre rom. To av rommene hadde litt problemer med ventilasjonen, men det ble raskt fikset når vi ga beskjed. Ingen hadde lyst til å reise hjem, og alle vil tilbake igjen.

 
17.10.2018

av kristinek274

Fantastisk fint hotel!

Vi var her 3 uker i Mars å koste oss masse. Det er det fineste hotellet jeg har sett. Veldig store fine rom, stor deilig dusj, tv, stor seng og vi hadde direkte utgang til basseng. Bassengene var fine å store og det var mye aktiviteter man kunne gjøre på hotellet. Stranden ved hotellet var også veldig fin. Frokosten var god og de ansatte veldig hyggelige og hjelpsomme. Det eneste jeg ikke likte var at hotellet lå så langt fra alt. Man må ta taxi til Khao lak sentrum i rundt 30 min. Ble litt lei av de få thai restaurantene ved stranden, hadde håpet på flere utvalg av restauranter i nærheten.

 
14.07.2018

av carolinehE7442QA

Fantastisk!

Bodde på Sentido i 2 uker og er veldig fornøyd. Hotellet var fint, og rommet vi hadde var upåklagelig. Vi hadde rom med utgang direkte til bassenget, det anbefales. Et lite stykke unna sentrum, men gode muligheter med gratis buss fra hotellet eller billig taxi. De ansatte er kjempe hyggelige og svært behjelpelig dersom man lurer på noe. Skal garantert tilbake hit!