En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

2553 vurderinger
Utmerket
 
1550
Veldig bra
 
772
Bra
 
147
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

26.01.2023

av Bjorn H

Dette hotellet velges igjen ved neste reise til Hua Hin, Thailand

Et meget bra hotell med masse fasiliteter. God frokost. Stort basseng med restaurant ved hotellet samt restaurant og basseng nede ved stranda. Betjeningen er meget hyggelig og gjør oppholdet til en drøm! Til hotellet hører også et meget fint spa.

 
01.08.2018

av Thomas P Oslo, Norge

Leverer fortsatt!

Som vanlig super service fra meget kompetente og hyggelige ansatte, rommet var meget bra og ingenting å sette fingeren på. Anlegget er moderne og holdes godt ved like, og Shoreline Beachclub er nå åpen for fullt, dette er et utrolig godt tilskudd til hotellområdet. Vi kommer tilbake!

 
03.12.2017

av Kirsten L Levanger, Nord-Trondelag, Norway

9 deilige dager på hotell Amari

God mottagelse ved ankomst av hyggelige ansatte. Innsjekking var effektiv. Rent, fint rom med romslig veranda. God seng. Frokost med både vestlig og asiatisk utvalg. Samme i resturanten ved hotellet og nede ved stranda. Rent, ryddig overalt. Hjelpsomme, smilende ansatte overalt.

 
25.07.2017

av GerdFjell Stavanger, Norge

Beste hotellet jeg har vært på!

Jeg har aldri vært på et finere hotell. Staffet var veldig vennlige å behjelplige. Hotellet var stort og veldig rent. 2 bassenger, et ved beach clubben og 1 med hotellet. God mat. vil gjerne komme tilbake igjen. En fantastisk opplevelse 😁

 
17.02.2017

av Espen E Oslo, Norge

Super service

Vi bodde på dette hotellet i 13 dager å angret ikke et sekund. Servicen på dette hotellet er helt fantastisk fra 1 sekund blir du tatt godt vare på av alle som jobber der, de har god frokost med godt utvalg av mat fra Thailand og Europa. Det eneste som gjør at dette hotellet ikke får toppscore for vår del er at det er veldig dyrt på hotellet og wifi er noe ustabil. Kan absolutt anbefale dette hotellet å viss vi skal tilbake til Hua HiN kommer jeg nok til å bestille her igjen. Takk Amari for et flott opphold med fantastiske annsatte.