Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

2031 vurderinger
Utmerket
 
813
Veldig bra
 
788
Bra
 
273
Mindre bra
 
99
Dårlig
 
58

Fem siste vurderinger

15.09.2019

Innlegg av NinaMerete2014 Sandvika, Norge

Fantastisk god atmosfære

Vi har hatt 12 dager på dette fantastiske hotellet og kan anbefale det på det varmeste! Utrolig hyggelig personalet og spesielt gutta på housekeeping :-) blir møtt av smil og vennlighet fra morgen til kveld! Her vil vi bo neste gang vi kommer til Negombo!!

 
14.04.2019

Innlegg av Kattob Søgne, Norge

Flott hotell

Meget bra opphold og all personal er smilende og hilser alltid. Det er god mat de serverer til ok priser. Maten passe krydret og du kan velge styrke. Kan anbefales. Meget bra service fra de ansatte som tok seg av oss hele tiden.

 
01.03.2019

Innlegg av Y1826CMdanielh Oslo, Norge

Ferie

Bodde på dette hotellet i 14 dager. Veldig hyggelige og veldig hjelpsomme. Hotellet ligger rett på stranden. Det er ca. 10 min gange til området med mye restauranter, barer og minibank (3-4 alternativer rett utenfor hotellet). Eventuelt kan du ta tuktuk, men husk å avtale pris på forhånd! Flott rom, med stort bad med dusj og badekar. God seng. Utsikt over sjøen 100 meter unna. To flotte basseng med tilhørende bar og restaurant. Eksklusiv følelse! Om noe må det være at det er mye kråker i området, men det gjelder ikke bare på dette hotellet men alle hotellene og barene langs stranden. Man må også regne med at det kommer strand selgere bort til deg når du ligger på standen nedenfor hotellet. Anbefaler dette hotellet på det varmeste!

 
20.01.2018

Innlegg av Majaeh Oslo, Norge

Fantastisk!

Hotellet består av to deler, en ny og en noe eldre del. Standarden på de eldste hotellrommene er noe lavere, men allikevel bra - med AC, balkong og havutsikt. Tilgang til en nydelig spaavdeling på hotellets takterasse, for en billig penge, samt treningsrom. Frokosten er helt amazing (!!), en stor buffett med både kald- og varmretter, fersk frukt, og diverse bakevarer. Personalet er verdens vennligste og mest hjelpsomme og gjør alt de kan for at oppholdet skal bli perfekt! Hotellet ligger ca. 10-15 min gange, evt. en 3 minutters tuk-tuk tur fra restaurant-/handlegaten. Strendene her er ikke like vakre som strendene i sør, og vannet er ikke like rent, men absolutt mulighet for soling og bading. Vi brukte hotellet mer som utgangspunkt for turer inn i landet. Hvis man er ute etter en ren badeferie, er nok områdene i sør å foretrekke.

 
11.06.2017

Innlegg av SiriG49

Fantastisk !!

Flott hotell på stranden.Stort rom med god plass til tre voksne personer. Svært hyggelig personal som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. Litt utenfor sesong så lite gjester på hotellet. Må få fremheve Kasun på hotellets spa som var bare heilt fantastisk. Følte eg mediterte bare eg så han. Måtte bare ha ein massasjetime med han hver dag :-) Takk !!!!