Fakta – Palma Nova & Magaluf

Transport t/r hotell:
  • Når du reiser hit lander du på Palma de Mallorca flyplass.
  • Transport fra Palma de Mallorcas flyplass til Palma Nova & Magaluf tar cirka 30 minutter og du må selv organisere denne.
Strender:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender.

Uteliv:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf er fornøyelsesmetropolene på Mallorca. Bredt utvalg av restauranter, nattklubber, diskotek, barer med mer.

Offentlig kommunikasjon:

Velutviklet bussnett over hele øya. Stort tilbud av taxier og leiekjøretøy.

Aktiviteter:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender. Mallorca har mye å tilby den sportsinteresserte. Stort tilbud av vannsportsaktiviteter, f.eks. windsurfing, paragliding, vannski og dykking. Tennis, golf, ridning, sykling og vandring.

Nyttig informasjon:

På Mallorca er det ikke tillatt å drikke alkohol på åpen gate. Bryter du dette forbudet kan det medføre store bøter. Forbudet omfatter ikke steder som uteserveringer eller balkongen/terrassen på hotellet.

Turistskatt
Man må betale miljøskatt på hotellovernattinger på Mallorca. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort. Les mer om turistskatten på Mallorca.

Ironman
Hvert år, i første halvdel av mai og slutten av september, arrangeres Ironman på nordlige delen av Mallorca – en spennende triatlon-konkurranse som har utviklet seg til litt av en folkefest. Opplegget endrer seg fra år til år, og bekreftet dato om arrangementene er oss som oftest ikke i hende før 4-6 uker før løpsdagen.

Enkelte gater blir avstengt i forbindelse med arrangementet; det kan påvirke transfertider og fremkommeligheten generelt mellom kl. 8.00 og 18.00. I noen tilfeller må gjestene selv bære bagasjen den siste biten fram til hotellet.