Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-26


10 av 10

+
Beligenhet og servicinnstillingen fra personale.
-
Det må fremkomme i annonsen, at det er mulig å få rom med alternativ til badekar.

Bekreftet gjest: 2019-12-29


7 av 10

+
Hotell Valle Mar ****,nordsiden.Bassenget oppe,gratis håndkle,blide og hjelpsomme ansatte,midt i gågaten + sjø,flott frokost buffet + 1.juledags buffet,bra renhold på rommet.
-
Hotell Valle Mar ****,nordsiden.Elendig Internett på rommet,hadde ok tilgang de siste 3 dagene iløpet av 7 dagers oppholdet!!!Mac’en fikk jeg ikke kontakt med nettverket!!! Rommet 148 lå på « solsiden «,det var over 32 grader på det varmeste når solen stekte mot rommet,gjonnomsnitts temperaturen lå på 31 grader.Fikk beskjed å ha balkong døren oppe noe jeg ikke kunne la gjøre pga.rommet lå til hvem som helst kunne spasere inn hit.Og det ville ha vært varmt å oppholdet seg i rommet på vente at temperaturen går ned og forlate rommet kunne jeg heller ikke da ting som var her kunne ha blitt tatt mens jeg var borte.Fikk beskjed pga.vinter sesong der nede ble aircondition avslått,en kunne velge å bli på dette hotellet eller bu på ett annet,fikk tilbud om ett annet rom,men der var det en skikkelig vond lukt som startet når en kom ut av heisen,hele korridoren og inn på rommet,takket nei til rommet.De burde ha ett tiltak for gjestene som har desse rommene som er vendt mot « solsiden «,de som bodde motsatt hadde en behagelig temperatur,kunne ta seg en hvil på dagen,noe jeg ikke hadde klart det,sove med 32+ og med døren oppe,som kan medføre at noen kan spasere inn mens jeg er der.Håper at dere Apollo kan få en løsning med dette hotellet både Internett på rommene og aircondition på rom som er vendt mot solsiden!

Bekreftet gjest: 2019-12-29


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-03


10 av 10

+
Lite støy fra omgivelsene på rommet. Hyggelig personell og god frukost.
-
Ikke noe

Bekreftet gjest: 2019-11-03


8 av 10

+
-
At vi får bruke minibaren til egne varer el kjøpe en barpakke og så fritt får bruke minibaren slik det var tidliger år.

Bekreftet gjest: 2019-11-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

469 vurderinger
Utmerket
 
170
Veldig bra
 
181
Bra
 
86
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

17.04.2017

Innlegg av Siv-Karin J

Påskeferien 2017

Helt fantastisk hotell !!! Taket med solsenger, basseng, kafé etc. Hagen med mere solsenger, sittegrupper og boblebad. Variert og velsmakende frokost. Personalet var alltid hjelpsom, smilende og blid. Rent og pent. ANBEFALES.

 
30.11.2016

Innlegg av Susanbremseth Jaipur, India

Anbefales

Veldig bra hotell midt i gågaten. God service, veldig rent, flotte rom. Flott utsikt fra balkongen vår. Vårt rom hadde også et veldig lekkert bad med boblebad. Vi likte at det var så sentralt. Frokosten var super. Vi hørte noe musikk fra baren fra rommet, men det gjorde ingenting. Det blir stille og rolig rundt midnatt. Flott bassengområde på taket med fantastisk utsikt og solsenger. Vi kunne ikke fått det bedre.

 
18.01.2016

Innlegg av Per Erik B Playa de las Americas, Spania

Anbefales

Hotellet er veldig bra , betjeningen var blide , hyggelige og ville oss bare godt.Rommene var rene og delikate. Vi hadde havsutsikt og vi så og hørte dønningene rulle innover mot land. Kort avstand til byen og havsbassengene. Rent og ryddig over alt. Det er bare en ting som gjør at vi ikke gir fullt score. Alt for høy musikk fra restauranten under oss.

 
26.11.2015

Innlegg av 511Tor Oslo, Norge

Trivelig Hotell rett på strandpromenaden

Har besøkt Puerto de la Cruz mer enn 15 ganger helt siden på slutten av 70 tallet. Jeg synes denne byen er en av de mest charmerende av alle byene på Canariøyene. Denne gangen valgte jeg å prøve et annet hotell enn de jeg har bodd på tidligere og valget ble Valle Mar; ble bygget på 60 tallet. Jeg bodde på Valle Mar fra 10.11.15 til 17.11.15 Turoperatør var TUI Skandinavia - bestilte dobbeltrom med havutsikt og fikk det. Rom i 5 etg med skrå havutsikt til deler av havbassengene og hustakene. Greit nok. Hadde nok fortrukket et seafront rom. Gammeldags innredning på rommet, nyrenoverte balkonger. Gratis WiFi. Bråkete air kondisjon, savnet kjøleskap på rommet til tross for at det var satt av plass til det, ikke vannkoker. SAFE på rommet mot avgift. Fikk vite etter noen dager at en kunne bestille minibar-pakke og da ble det satt inn en kjøleboks, da var ferieuka nesten over så det ble ikke aktuelt. Hadde halvpensjon frokost og middag. Bra mat, en trivelig spisesal med utsikt til strandpromenaden og hav bassengene. Frokosten var svært bra -NB - her får gjestene tøyservietter til frokost, svært bra på er firestjerners hotell. Det er god og vennlig service på dette hotellet av alle ansatte som er med på å skape en god og trivelig atmosfære. Hoteller har en takterrasse med et lite svømmebasseng og en spektakulær utsikt. Her kan du spise Lunch om du ønsker det. Jeg likte godt takterrassen - den øverste delen var svært nedslitt og trenger nok en renovering. På baksiden av hotellet er det en liten have med solsenger og boblebad - dette området var under renovering den uka jeg bodde der. Hadde en fin ferie uke på Valle Mar og kommer nok tilbake, hotellet passer best for voksne.

 
20.02.2015

Innlegg av bsvigg Egersund, Norge

Puerto de la Cruz beste beliggenhet.

Vi har bodd på dette hotellet 7 ganger. Hotellet ligger fantastisk til ved strandpromenaden. Det har gjennomgått en oppussing i de siste årene og fremstår nå som meget bra. Kan anbefale og booke rom med havutsikt. Fantastisk frokost og hyggelig og hjelpsom betjening. Kommer garantert igjen.