Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong og gode solforhold, der noen har tak. Et soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med ekstraoppredning på feltseng. Kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV med internasjonale kanaler og SVT World (i vintersesongen). Wifi samt luftkondisjonering i soverommet (varme/kjøling) inkludert. Takvifte i oppholdsrommet. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Badehåndklær. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet med eget basseng

Toromsleiligheter med eget basseng og solsenger på uteplassen, vender mot golfbanen og har morgensol. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng i stua. Minikjøkken med kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker og brødrister. TV med internasjonale kanaler og SVT World (kun i vintersesongen). Wifi og luftkondisjonering (varme/kjøling) i soverommet inkludert. Takvifte i oppholdsrommet. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med markbalkong med solrik beliggenhet, men noen har tak over. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i feltseng i stua. Minikjøkken med kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker og brødrister. TV med internasjonale kanaler og SVT World (kun i vintersesongen). Wifi og luftkondisjonering (varme/kjøling) i soverommet inkludert. Takvifte i oppholdsrommet. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med terrasse og stor balkong med morgensol (begge vender mot parkeringsplassen). Nede er det et soverom samt bad med dusj, wc og hårføner. Oppe er det et soverom samt bad med dusj, wc og hårføner. Mulig med ekstraseng i feltseng i stua (oppe). En dobbeltseng eller to enkeltsenger i soverommene. Minikjøkken med barløsning med kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kjøleskap/fryser, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med internasjonale kanaler. Wifi og luftkondisjonering (varme/kjøling) inkludert. Takvifte i oppholdsrommet. Safe mot avgift. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet superior med eget basseng

Treromsleiligheter i etasje med et lite basseng og solsenger på terrassen samt en stor balkong, begge uteplassene vender mot parkeringsplassen og har morgensol. Nede er det et soverom samt bad med dusj, wc og hårføner. Oppe er det et soverom samt bad med dusj, wc og hårføner. Mulig med ekstraseng i feltseng i stua (oppe). En dobbeltseng eller to enkeltsenger i soverommene. Minikjøkken med barløsning med kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kjøleskap/fryser, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV med internasjonale kanaler. Wifi og luftkondisjonering (varme/kjøling) inkludert. Takvifte i oppholdsrommet. Safe mot avgift. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 kvm
Antall personer: 2-6