Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter uten uteplass. Leiligheten ligger i tredje etasje og har et vindu i taket. På taket er det flere takterrasser med solsenger. To enkeltsenger. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. Sittegruppe med to lenestoler. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse, noen med bassengutsikt eller utsikt mot golfbanen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet med egen hage

Toromsleiligheter med markterrasse og egen hage med solsenger og sittemøbler. Noen leiligheter har bassengutsikt eller utsikt mot golfbanen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet med egen hage

Toromsleiligheter med markterrasse og egen hage med eget basseng. Bassenget er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og sittemøbler. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Aldersgrense i denne leilighetstypen er 16 år.

Romstørrelse: Ca. 61 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleiligheter med eget basseng

Toromsleiligheter med eget basseng på uteplassen. Bassenget er oppvarmet til cirka 22-25 grader fra november til ut april. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og sittemøbler. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Aldersgrense i denne leilighetstypen er 16 år.

Romstørrelse: Ca. 61 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med balkong, noen med bassengutsikt og noen med utsikt mot golfbanen. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger. Nede er det et soverom med to enkeltsenger samt mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. To bad, ett med dusj og wc og ett med badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 101 kvm
Antall personer: 4-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet med 2 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, brødrister, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og safe mot avgift. Takvifte. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 4-5, hvorav 1 barn