Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markterrasse med begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Hotellets beste beliggenhet med rolig og solfylt uteplass og solsenger. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Rolig beliggenhet og hotellets mest moderne leiligheter. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2