Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller markterrasse med begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Et soverom med to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Hotellets beste beliggenhet med rolig og solfylt uteplass og solsenger. Et soverom med to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller terrasse og begrenset havutsikt. Noen leiligheter er i etasje. Rolig beliggenhet. Et soverom med to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, brødrister, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-2