En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3413 vurderinger
Utmerket
 
1672
Veldig bra
 
958
Bra
 
458
Mindre bra
 
184
Dårlig
 
141

Fem siste vurderinger

05.03.2023

av Mona L

Ikke fornøyd.

Rommet er stort. Harde senger. Lite utvalg på varm mat, omtrent det samme hver kveld, lyst kjøtt og hvit fisk, smakløst og ingen saus eventuelt en sursøt variant. Frokosten sånn passe. Dårlig renhold gulvet på badet der lgger det en svart rand rundt veggen med gammel skit, fugene er svarte av lort, tok et håndkle og drog over gulvet det var utrivelig. Dusj holderen sprukket må holde dusjen i hånden og vaske håret med en hånd. Kommer aldri til å reise tilbake på dette hotellet.

 
08.03.2018

av MeretheK40

Vinterferie

Veldig barnevennlig og god service👍 Variert og god mat, vin på all inclusive var eneste minus... Fin beliggenhet og stort oppvarmet basseng. Barnebassenget var ikke oppvarmet, synd for de minste. Alt i alt, en bra ferietur😊

 
03.03.2018

av A B Oslo, Norge

Ok hotell all inclusive

Greit rom, middagene for det meste av kyllinger og griser så litt kjedelig i lengden, men desserten var meget god. Fint svømmebaseng. Litt bråk fra biltrafikk. Tar nok et annet hotell neste gang og ikke all inclusive.

 
01.03.2018

av Martin P Vadsø, Norge

Fint hotell med god mat.

Ved første øyekast virket ikke dette hotellet som et 4 stjerners hotell. Hotellet består at 4 bygninger, og hvis man ankommer etter mørkets frembrudd, kan det være problematisk å finne "sitt" hus. Rommene er store og romslige, det vi savnet var litt sol på balkongen. Vi hadde sol ca 20 min. rundt kl 1600. Ellers var vi i skyggen. Betjeninga var hyggelig over det hele, og reinholdet godt. Gode senger var det også. Dette er tydeligvis et "All inklusive" hotell. Tror vi var de eneste som gikk uten armbånd. Vi hadde frokost inkludert, og spiste middag der noen ganger. Særlig middagen var svært bra. For de som velger bort "All inklusive" vi jeg anbefale at dere spiser noen middager på hotellet. Det blir ikke dyrere enn å spise andre steder, og maten var vel så god. Ellers så er det mange gode spisesteder i området. Bl.a en Chinarestaurant med Buffet som er både rimelig og har god mat. Det var mange tyskere og finnlendere på hotellet, ingen norske unntatt oss. Beliggenheten er bra. Det er kort vei til strandpromenaden, men ligger et stykke unna sentrum av Playa del Ingles der hvor det er mer skandinaviske spisesteder og miljø. ( ca 15 min å gå.) Det er et fint bassengområdet, men endel solsenger er plassert ubehagelig nært motorveien. Vi bodde i hus nr. 4, og vi var ikke plaget med støy.

 
15.02.2018

av Telly2014 Bergen, Norge

Greit nok - men ikke mer

Et eldre hotel som er pusset opp - består av fire runde fem-etasjes bygninger. Beliggenheten er dårlig, mellom bygatene i Playa del Ingeles og en trafikkert motorvei som går rundt øya. Endel trafikkstøy. Uteområdet er klemt rundt de halvhøye husene, og man må flytte på seg om man vil ha sol hele dagen. Service og mat er grei, men med bare en servitør i baseng-baren blir det lange køer. Det er kort vei i luftlinje til stranden, men når man kommer til strandpromenaden, ligger den 10 meer over stranden, og man må gåveldig langt før man finner trappen ned til stranden. Rommene er greie, men der finnes ikke kjøleskap. Kveldsunderholdnigen er forøvrig helt elendig, om man bryr seg om slikt. Helt greit hotel om man ikke er for kresen.