Rom/leiligheter

Deluxerom, Unique

Elegante deluxerom i de øvre etasjene med flott havutsikt. Mulighet for ekstraseng, men det blir noe trangt i rommet når denne benyttes. TV og kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du har tilgang til blant annet prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis internett.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Elegante dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men det blir noe trangt i rommet. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget eller hagen. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Elegante rom med gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse, noen med utsikt mot bassenget eller hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Fine familierom med mulighet for 2 ekstrasenger. TV og kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite, Unique

Romslige juniorsuiter Unique med ett soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. TV i begge rom. Kjøleskap/minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Badekar, massasjedusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du har tilgang til blant annet prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis internett.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Suite, Unique

Suiter med ett soverom og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsrommet. TV i begge rom. Kjøleskap/minibar mot avgift. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper. Badekar, dusj med hydromassasje, og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Du har tilgang til blant annet prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en egen del av restauranten, solsenger i en reservert del av bassengområdet og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis internett.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn