Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 15 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Beliggenhet.
-
Mat. Frokost ok. Middag dårlig. Lange køer, Ingen avstand, folk uten masker og i beste fall lunken mat.

Bekreftet gjest: 2022-01-01


10 av 10

+
Rolig, rent, flotte og skjermede uteområder.
-

Bekreftet gjest: 2021-12-04


9 av 10

+
Relaxing atmosphere and good entertainment.
-

Bekreftet gjest: 2021-12-04


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-11-20


9 av 10

+
Beliggenhet til sjøen. Bra underholdning på kveldene.
-
Maten bar preg av «bulk» og storkjøkken. Ikke helt som forventet til middagene. Mye folk og tidvis rot og dårlig service. Mye kø for å hente mat.

Bekreftet gjest: 2021-11-13


9 av 10

+
SPA avdelingen at en brukte nøkkel som kredittkort
-

Bekreftet gjest: 2020-03-14


8 av 10

+
Stille områder. Bortsett frå altfor mykje svin, var maten heilt grei, med stort utvalg. Kjapp reparasjon, når ting gjekk sundt.
-
Wifien fallt ut mange gonger dagleg. Safen måtte fiksast 3 gonger. Lite vask på bord og hyller på rom og bad. Ved full styrke på hårføna, gjekk straumen på romet. Eg et ikkje svin, og ved frokostbuffeten var det omtrendt kun svinekjøt. Kun dei i resepsjonen snakka engelsk, så de var ikkje lett å få svar på spørsmål.

Bekreftet gjest: 2020-03-07


8 av 10

+
Uteområdet
-
Møblene begynner å bli slitt.

Bekreftet gjest: 2020-02-22


8 av 10

+
Utendørs fasilitetene, størrelsen gjorde at man slapp å gå i kø noe sted.
-
Man merker jo at hotellet ikke er helt moderne, bør nok pusses litt opp etter hvert. Ellers synes vi fra norden at det er vel mye palmer i hagene rundt bassenget, så det var rift om solplassene, mens det var plenty med plass i skyggen. Dette er sikkert sesongavhengig, men det synes litt for overgrodd ut for oss. Ellers var jo området fint og flott!

Bekreftet gjest: 2020-02-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-02-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

7293 vurderinger
Utmerket
 
4323
Veldig bra
 
1914
Bra
 
658
Mindre bra
 
200
Dårlig
 
198

Fem siste vurderinger

04.02.2020

av 122bj_rgh Larvik, Norge

Flott hotell

Vi tilbrakte 7 netter ved dette hotellet. Positivt: Utrolig bra rengjøring, hyggelig personale og god frokost. Uteområdet er stort og vakkert, med flere basseng og solingsområder. Veldig flott terrasseområde for kaffe, drink, underholdning etc. Negativt; Sengene var for harde. For mange og store palmer gjorde det i perioder vanskelig å finne solsenger i solen. Underholdningen på kveldstid var av dårlig kvalitet. Høy andel tyskere, som tar av solsenger...lytt mellom etasjene pga flisgulv. Gjennomsnittsalderen var høy, definitivt ikke et familiehotell.

 
26.01.2020

av cmgmsb Manorville, New York

Mye bråk om kvelden

Vi ønsket oss en rolig ferie hvor vi kunne slappe av og hvile oss etter mye stress på jobben! Fikk anbefalt dette stedet av vår reiseagent. Vi ble svært skuffet av lydnivå. Bestillte rom mot sjøen og angret veldig på det. Vi ankom på lørdag og det var helt umulig å få ro før 2 om morgen. Vi spurte i resepsjonen om dette var vanlig og fikk beskjed at det kun skjedde i helgen. Nå er det søndag og det er like bråkete med høy musikk . Vi angrer på dette valget og vet ikke hvordan vi skal holde ut i 8 dager til!😰😰hotellet forøvrig preg av å være en maskin uten noe personlig «touch». Ikke kom hit dersom du vil hvile og slappe av.

 
05.12.2019

av CarlosN2264

Happy couple

Fantastisk Hotel, med god service og en førsteklasse personalet, anbefales hvis du skal på en ferie uten å forlate Hotellet. Super frokost, Toscana restaurant anbefales hverdag. Vi hadde en kjempe uke.

 
21.11.2019

av janarilds2016 Rotnes, Norge

For høyt vurdert

Er på fagdager sammen med ca 100 andre gjester. Vi opplever til tider lang ventetid og uinteressant personale. Ved ankomst brukte resepsjonen 1 time på å sjekke inn 22 mennesker. Alle i vår gruppe hadde bestilt gjennom #Ving. Vi tok egen taxi fra flyplassen og ankom før den oppsatte felles bussen. 1 time på innsjekking er for drøyt! Mye av den andre ventingen kunne etter min mening vært unngått med bedre organisering samt større fokus på å se kunden.

 
20.11.2019

av Joana D Målselv, Norge

Ufin betjening

Hadde i dag en håpløs situation ved basseng kante hvor vi vare en gruppe på 6 personer. Må neste forklare litt slik at det ikke blir missforståelse med hensyn til denne bemerkning. Om rådene rundt bassenget er alt for trangt og alt for mange fast monterte parasoller samt planted palmer. Dette er en påvirket årsak at mange står tidlig opp og legge håndkle på solsenger for å reservere plass ved bassengkanten. Dette er da på pekt i brosjyren til hotellet at ikke er lovlig, men blir gjort uansett. Dette medfører at solsenger står tomme og når det kommer andre som vil ligge der ikke får noe plass. Da blir det flytting for å få plass når man er flere enn en person, som igjen medfører at sol stoler står litt opp på kanten mot bassenget, da palmer og andre parasoller skygger for solen. Vi, vår gruppe fant oss en liten plass hvor vi flytte solsengen sammen for å ikke ta så mye plass, og det endte med at solsengene var oppå betong kanten mot bassenget, men det var god klaring for å passere. Her aner vi fred og fryd for endelig ha fått plass, så kommer en sur dame i rød og begynner med en lang avhandling om at dette ikke går å ha sengene slik da hun mener at det sperre for adkomst til ambulanse hvis det skulle drukne noen????? Damen er da meget ufin i måten hun forklarer dette på og gjøre det helt klart at dette ikke går. Det blir selvfølgelig diskusjon, da vi mener henne er helt usaklig i sin argumentasjon. Vi flytter oss bak men som sagt er det ikke så mye plass da selvfølgelig alle vi ligge i solen, og senger står tomme, med håndkle for å vise at de er reservert. Damen i rødt, står fortsatt og vifter med hånd og sier at hun kan sin jobb og mene at vi skal enda lengre bak. Vi sier at dette ikke er mulig da det ligger folk der. Hun går og avslutter med at , det får gå for i dag??? Det var kanskje ikke så farlig likevel?? Kunne ha vært løst med noe skilt som forklarer evt mer plass rundt bassenget for det er for lite i forhold til alle gjester, og det var ikke bare oss som ble irritert. Unødvendig!