En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

3943 vurderinger
Utmerket
 
1736
Veldig bra
 
1450
Bra
 
527
Mindre bra
 
143
Dårlig
 
87

Fem siste vurderinger

20.10.2018

av 91stina Bø i Telemark kommune, Norge

Ukes ferie

Bra beliggenhet rett ved stranden, og med flere bassenger på området. Fint rom, vi bodde i 3 etg. Et stort hotel, med mye støy i frokostsalen, men med god frokost og mange valgmuligheter. Der vi savnet var vannkoker på rommet, da det ikke står kaffe framme og en liten kopp i baren koster ca 25kr. Hotellet har underholdning hver kveld, vi var ikke på det, så kan ikke uttale oss, men det var veldig mange der, det så vi når vi kom inn etter middagsbesøk i byen. Gjestene på hotellet var i alderen 65+ , men synes det er et fint hotel for folk i alle aldre, og ikke noe party hotel. Lett å gjøre seg kjent, selv om hotellet er stort

 
02.04.2018

av kaastro

Meget bra

Nok et fint opphold på Sol don Pablo. Utmerket beliggenhet med kort avstand til strand, sentrum og flyplass. Renovering av søsterhotellet og uteområdet der pågikk for fullt, men sjenerte ikke oss. Det blir sikkert flott når alt står ferdig!

 
06.11.2017

av 15BeS Monterosso al Mare, Italia

Fem venninner på tur

Tre på ett rom, to på et annet. Vi var usikre på om vi orket å bo så tett, og var forberedt på å kjøpe enkeltrom, men det fungerte forbløffende bra. Grei plass til tre, selv med store, gode senger. Rent, pent og velholdt, inne og ute. Et velfungerende hotell, men litt støydemping i den store spisesalen hadde vært topp. Svært raske med å komme med en ekstra terrassestol, etter anmodning. Maten var langt over forventet. Fantastisk utvalg til frokost og middag! Sentralt til stranden / strandpromenaden, med mange restauranter. Drar gjerne tilbake!

 
21.11.2016

av o_jils Hamar, Norway

Greit hotell

Hyggelig hotell med god atmosfære. Fint bassengområde, godt med solsenger og solskjerming. Strandpromenaden nedenfor hotellet var fin å gå på med mange hyggelige smårestauranter. Innendørsbasseng som var godt oppvarmet og egnet for handicapede som ønsket litt bassengtrening

 
04.11.2016

av frode666

Perfekt beliggenhet

Ligger meget fint til ved stranden. Veldig bra bassemgområde med egen kafė. Selve hotellet er litt 90-talls innvendig. Veldig lytt, man hører alt fra gangene. Sengene er langt fra de beste jeg har ligget i, men dette er som alltid en smakssak. Renholdet både ute og inne er meget bra. Bra frokost, med mye utvalg. Hvis man ønsker sol på balkongen, så må man velge rom på vestsiden. På østsiden så har man sol frem til ca kl. 12 på dagen.