Sol Torremolinos Don Pablo

 • * For sykkelgjengen
 • * Flere basseng
 • * All Inclusive mot tillegg

Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhet ikke langt fra en av de beste strendene i Torremolinos. Bassengområdet frister til late dager, men her er det også et herlig spa med innendørsbasseng, aktiviteter, god mat og er du syklist så skal du tråkke deg hit!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Torremolinos Don Pablo ligger det til rette for avslapping, gode måltider og aktiviteter i ferien. Her kan du starte dagen med en tidlig tur på stranda, sykle noen mil i fjellene og avslutte dagen med en velfortjent drink i solnedgang.

Hotellet har et fint bassengområde med to utendørsbasseng, et separat barnebasseng og jacuzzi. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum.

I hotellets bufférestaurant Córdoba spiser du frokost, lunsj og middag. I poolbaren Blue Horizon kan du bestille lettere retter til lunsj (ikke inkludert i All Inclusive). English Bar serverer snack og drikke.

Hotellet passer for sykkelgjengen som vil sykle i vakker, og i blant krevende, omgivelser. På hotellet kan du bestille ulike turer, alt fra lettere turer på opptil 60 kilometer til lengre og mer kondisjonskrevende turer på opptil 110 kilometer.

Don Pablo er en del av Sol Torremolinos Resorts som også omfatter hotellene Don Pedro og Don Marco. Hotellene har flere felles aktiviteter som for eksempel tennis, basket, håndball og fotball, show og musikkunderholdning. Du får som gjest på Don Pablo benytte deg av fasiliteter som basseng (to basseng og et barnebasseng på Don Pedro og to basseng og en jacuzzi på Don Marco), restauranter og barer på de andre hotellene. Tenk på at Don Marco hat aldersgrense 18-år og noen av fasilitetene er kun for de gjestene som bor på det hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Parkering både utendørs og innendørs, mot avgift.

Til stranda er det cirka 50 meter og til sentrum av Torremolinos er det cirka 1 kilometer. Til Malaga er det 16 kilometer og til Malagas flyplass 7 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frukost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frukost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Legger du til halvpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30.
 • Middagbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i English Bar kl. 11.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 11.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon, og i blant kan du bli bedt om å signere en kvittering når du henter mat/drikke. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Innsjekking tidligst kl. 15.00.

Alle hoteller – Torremolinos

El Tiburon Boutique

Fra El Tiburon Boutique har du bare en kort spasertur til stranda La Carihuela i Torremolinos. Du kan bade i bassenget eller ta en avslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique har du kort vei til restauranter, shopping og severdigheter.