En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

4197 vurderinger
Utmerket
 
1862
Veldig bra
 
1522
Bra
 
561
Mindre bra
 
156
Dårlig
 
96

Fem siste vurderinger

19.10.2022

av lloydr576 Porsgrunn, Norge

Fin beliggenhet. Fint, men veldig stort hotell. Dårlig søvn pga ekstremt harde madrasser.

Nær stranden. Stort hotell med fint bassengområde. Fine rom med reine og fine bad. God, rikholdig frokostbuffet. De hardeste senger jeg har opplevd på et hotell, så hvis du foretrekker myke senger, styr unna. Gratis, men ubrukelig Wifi. Ikke mulig å bruke til det enkleste googlesøk pga dårlig kapasitet.

 
20.10.2018

av 91stina Bø i Telemark kommune, Norge

Ukes ferie

Bra beliggenhet rett ved stranden, og med flere bassenger på området. Fint rom, vi bodde i 3 etg. Et stort hotel, med mye støy i frokostsalen, men med god frokost og mange valgmuligheter. Der vi savnet var vannkoker på rommet, da det ikke står kaffe framme og en liten kopp i baren koster ca 25kr. Hotellet har underholdning hver kveld, vi var ikke på det, så kan ikke uttale oss, men det var veldig mange der, det så vi når vi kom inn etter middagsbesøk i byen. Gjestene på hotellet var i alderen 65+ , men synes det er et fint hotel for folk i alle aldre, og ikke noe party hotel. Lett å gjøre seg kjent, selv om hotellet er stort

 
02.04.2018

av kaastro

Meget bra

Nok et fint opphold på Sol don Pablo. Utmerket beliggenhet med kort avstand til strand, sentrum og flyplass. Renovering av søsterhotellet og uteområdet der pågikk for fullt, men sjenerte ikke oss. Det blir sikkert flott når alt står ferdig!

 
06.11.2017

av 15BeS Monterosso al Mare, Italia

Fem venninner på tur

Tre på ett rom, to på et annet. Vi var usikre på om vi orket å bo så tett, og var forberedt på å kjøpe enkeltrom, men det fungerte forbløffende bra. Grei plass til tre, selv med store, gode senger. Rent, pent og velholdt, inne og ute. Et velfungerende hotell, men litt støydemping i den store spisesalen hadde vært topp. Svært raske med å komme med en ekstra terrassestol, etter anmodning. Maten var langt over forventet. Fantastisk utvalg til frokost og middag! Sentralt til stranden / strandpromenaden, med mange restauranter. Drar gjerne tilbake!

 
21.11.2016

av o_jils Hamar, Norway

Greit hotell

Hyggelig hotell med god atmosfære. Fint bassengområde, godt med solsenger og solskjerming. Strandpromenaden nedenfor hotellet var fin å gå på med mange hyggelige smårestauranter. Innendørsbasseng som var godt oppvarmet og egnet for handicapede som ønsket litt bassengtrening