Occidental Puerto Banús

I hjertet av Puerto Banús i gangavstand til så vel den berømte marinaen som til den herlige stranda, ligger det fine hotellet Occidental Puerto Banús. Her venter et frodig bassengområde og flere hyggelige restauranter. I en radius på 20 kilometer finner du hele 22 golfbaner. Velkommen!

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Occidental Puerto Banus er et fint hotell der alt ligger til rette for en herlig ferie på Solkysten med strandpromenader, golf og flere severdigheter innenfor rekkevidde med bil. På hotellet venter et herlig bassengområde med et stort basseng og et separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som tilbyr enkle retter med en lokal twist.

En bufférestaurant som er åpen til frokost og middag. À la carte-restauranten Arrozante fokuserer på retter fra middelhavslandene servert med ris, som for eksempel paella og har dessuten en fyldig vinliste. La Dolce Vita er hotellets italienske restaurant med smaker fra Toscana. Lobbybar.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Til Marbella er det 7 kilometer og til Malagas flyplass er det 64 kilometer. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra buffé eller fra meny).

Alle hoteller – Marbella & Puerto Banús

Vincci Seleccion Estrella del Mar

Velkommen til luksuriøse Vincci Selection Estrella del Mar, inspirert av orienten og med en perfekt beliggenhet i gangavstand til Playa Elviria. Her er det en populær Beach Club, bra restauranter, herlige bassengområder og en stor hage der du kan nyte stillheten.

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella byr på ekte rock'n'roll-følelse og passer for deg som stiller høye krav til komfort. Dette er et møtested for musikkelskere i alle aldre med en utendørsscene for konserter. Et opphold her er en morsom og annerledes ferieopplevelse!