Occidental Puerto Banús

I hjertet av Puerto Banús i gangavstand til så vel den berømte marinaen som til den herlige stranda, ligger det fine hotellet Occidental Puerto Banús. Her venter et frodig bassengområde og flere hyggelige restauranter. I en radius på 20 kilometer finner du hele 22 golfbaner. Velkommen!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Occidental Puerto Banus er et fint hotell der alt ligger til rette for en herlig ferie på Solkysten med strandpromenader, golf og flere severdigheter innenfor rekkevidde med bil. På hotellet venter et herlig bassengområde med et stort basseng og et separat barnebasseng, solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som tilbyr enkle retter med en lokal twist.

En bufférestaurant som er åpen til frokost og middag. À la carte-restauranten Arrozante fokuserer på retter fra middelhavslandene servert med ris, som for eksempel paella og har dessuten en fyldig vinliste. La Dolce Vita er hotellets italienske restaurant med smaker fra Toscana. Lobbybar.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Til Marbella er det 7 kilometer og til Malagas flyplass er det 64 kilometer. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra buffé eller fra meny).

Alle hotell – Marbella & Puerto Banús

Hard Rock Hotel Marbella

Aldersgrense på hotellet: 16 år Hard Rock Hotel Marbella byr på ekte rock-n-roll og passer for deg som stiller høye krav til komfort. Dette er et møtested for musikkelskere i alle aldre med en utendørsscene for konserter. Et opphold her er en morsom og annerledes ferieopplevelse!