Hard Rock Hotel Marbella

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Hard Rock Hotel Marbella byr på ekte rock-n-roll og passer for deg som stiller høye krav til komfort. Dette er et møtested for musikkelskere i alle aldre med en utendørsscene for konserter. Et opphold her er en morsom og annerledes ferieopplevelse!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Suiter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 8,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hard Rock Hotel Marbella har to bassengområder med hvert sitt basseng. Solsenger og parasoller. Balisenger på forespørsel og mot avgift. Bassenghåndklær.

I bufférestauranten Sessions Restaurant kan du spise frokost, lunsj og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant der du kan spise god mat fra flere asiatiske kjøkken og landene rundt Middelhavet. I basseng- og snackbaren Eden Pool Club kan du på dagtid og kvelden ta en drink og blir du sulten er det også lettere retter å bestille. I lobbyen ligger baren GTM+1 som serverer kaffe samt drinker og cocktails fra tidlig kveld til etter midnatt.

I hotellets Rock Spa® kan du unne deg en massasje, en avkoblende skjønnhetsbehandling samt bade i bassenget, badstue og dampbadstue, alle mot avgift. Her er det også et treningsrom og hotellets yogaprogram Rock Om®, der du kan delta på yogatimer fra rommet med både matte, musikk og instruksjoner via TVen uten avgift. Om kvelden byr hotellet på livemusikk fra kjente og ukjente DJs.

I hotellets Rock Shop® kan du kjøpe caps, t-skjorter, solbriller, klokker og vesker med den klassiske Hard Rock-logoen. De som elsker musikk vil sette pris på hotellets originale musikkonsept The Sound of Your Stay® med spillelister tilpasset deg for etter humør og tid på dagen. Dans mens du børster tennene og start dagen til deilige toner. Lei en Fender-gitar med høretelefoner på rommet og spill ørene av deg selv for at så og sovne i Sleep-Like-A-Rock® sengetøy.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett på forespørsel. Parkering med ladestolper for elbil. Det er 1,4 kilometer til Playa Nueva Andalucía, 8,3 kilometer til sentrum av Marbella og cirka 60 kilometer til flyplassen utenfor Málaga.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-11.00.
  • Middag 19.00-22.00.

Alle hotell – Marbella & Puerto Banús

Occidental Puerto Banús

I hjertet av Puerto Banús i gangavstand til så vel den berømte marinaen som til den herlige stranda, ligger det fine hotellet Occidental Puerto Banús. Her venter et frodig bassengområde og flere hyggelige restauranter. I en radius på 20 kilometer finner du hele 22 golfbaner. Velkommen!