Golf i Malaga

Golf i Malaga

På ferie i Malaga er du alltid i nærheten av flere golfbaner langs kysten. Malaga kalles ofte for Costa del golf, takket være at det finnes rundt 70 golfbaner innen et par mils omkrets. Vi har samlet de beste golfbanene i Malaga her!

Bestill reise til Malaga >>

Se flere reisetips til Malaga

Golf i Malaga Malaga er perfekt for golf


Golfbaner nær Malaga by

1. Parador de Málaga Golf

Parador de Málaga Golf regnes som den eldste golfbanen i hele Andalusia. Den ligger bare to minutter fra Malaga by, og har en vakker beliggenhet langs kysten. Her finnes det hele 3 golfbaner med 27 hull. Se priser og åpningstider på hjemmesiden. 

2. El Candado Golf Club

Tjue minutter med bil fra Malaga by ligger golfklubben El Candado. El Candado var en av de første golfbanene som ble bygget på solkysten. Klubben ligger i en dal og har 9 hull på en bane. Gresset her er ujevnt, så det kreves bra teknikk for å spille her. 

Golfbaner langs solkysten 

1. Golf Torrequebrada

Like utenfor Benalmádena ligger golfklubben Torrequebrada, som regnes som en av de absolutt beste golfbanene i hele Europa. Her finnes det 18 hull på en golfbane i et vakkert miljø med innsjøer og bunkere. 

2. Santana Golf 

Santana Golf ligger i Mijas, ca. 1 time fra Malaga by. Her golfer du i nydelige omgivelser med 18 hull på en bane. Priser og åpningstider finnes på Santana Golfs hjemmeside.

3. Los Naranjos Golf Club

I Marbella ligger Los Naranjos Golf Club i området som spøkefullt kalles ”Golf Valley”. Ettersom en stor del av banen ligger i en dal er du relativt godt skjermet for vinden. Banen har 18 hull.

Å tenke på når du spiller golf i Malaga

Det finnes en kleskode på golfbaner i Spania, og det gjelder først og fremst at man ikke kan komme i t-skjorte - her er det piqueskjorte som gjelder! Noen steder finnes det golfballselgere som forsøker å selge golfballer, men kjøp ikke fra dem, det er nemlig ulovlig! Det kan også være bra å ha med handicapbevis om man ønsker å bruke det.
 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.