En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

2428 vurderinger
Utmerket
 
968
Veldig bra
 
799
Bra
 
383
Mindre bra
 
167
Dårlig
 
112

Fem siste vurderinger

12.06.2018

av Martineia Bergen, Norge

Fint på utsiden

Hotellet har en flott fasade og bassengområde. Veldig hyggelig ansatte og rene rom! Sengene var svært ubehagelig, ingen vegetar alternativer verken til lunsj eller middag, og prisene på lunsj buffeen var altfor høy. De andre gjestene løper ned grytidlig om morgenen og holder av solsenger ved bassenget og går deretter og legger seg igjen, flere kom ikke tilbake til solsengen før i 12 tiden.

 
27.03.2018

av oddkristerf2018 Ulset, Norge

Trengs oppussing

Budde her i en uke i vinter. Hotellet ser veldig fint ut fra utsiden og i lobbyen, men rommet trengs en oppgradering. Gammelt og slitt og aircondition virket ikke. Var null ventilasjon så det ble varmt og innestengt på rommet. Betjeningen var hyggelig og flinke.

 
07.08.2017

av Jenny P Frogner, Akershus, Norway

Sol og sommer

Vi er nå. Opplever hotellet som hyggelig og fint. Vi har fått et nyoppusset rom i 6 etg. 641 med balkong og utsikt over sjøen. Deilig. Rommet er passe stort til 2. Og et romslig bad. Her får vi redd seng og vasket hver dag. Vi bestilte Nespresso maskin, som de fyller på med kaffe, te og vann hver dag. Frokosten er deilig. Mye å velge. Men, men akustikken i spisesalen er uholdbar. Vi trodde vi kom til et voksent hotell, men nei. Her hyles det og skrikes det av en gjeng drittunger som hiver i seg kaker på kaker. Og hyler etter mere søtsaker. Og foreldre som ikke bryr seg. Så frokosten er en plage. En annen ting er at mannen står tidlig opp, for å få solsenger. For lite senger til et så stort hotell. Stranden er dårlig, dårlig. Der kan man ikke være. Vannet blir ekkelt av søppel og fuglefjær langs vannkanten, ekkelt. Ellers er vi kjempefornøyd med oppholdet så langt.

 
07.04.2017

av Escape384319

Ukoselig frokost.

Jeg vil ikke anbefale dette hotellet. Grunnen er at det var helt uutholdelig i frokost salen. Her var det skramling av bestikk og tallerkener hele tiden. Betjeningen trillet også rundt med metall traller hvor tallerknene klirret høylytt. Det var ikke fred hvor enn du ble plassert i salen. Hotellet forøvrig og beliggenheten var fin. Kirsten-Kjell

 
17.07.2016

av 24trulsg Bergen, Norge

Grei nok ferie

Vi var på besøk her nå i juli..... Veldig fin beliggenhet, flott ytre av hotellet. Når vi skulle spise, så valgte vi å sitte ute. Angrer på det, når jeg så hvor mangen fugler som fløy rundt og med en gang var de på bordene og spiste mat og gjorde fra seg på både bord og stoler. Så passet man ikke på, så hadde man fugleskit på klærene. Sitte inne kunne man ikke pga skikkelig høyt lydnivå. Betjening var veldig hektisk. Rommene var greie nok, vi hadde sovesofa i bruk og den kunne ikke jeg sove på. Madrass var en vits, kjente hver eneste fjær og skrue... Og vi hadde leiebil, var til tider vanskelig å finne plass utenfor. Kjørte inn i garasjen en gang så plutselig ville de belaste rommet for x antall € noe vi ikke fikk opplyst, så kjørte bilen ut igjen og fant en plass ute etter mye om og men. Helt grei ferie men tviler på at jeg kommer til å velge dette stedet igjen.