Padel på Playitas Resort

Padelreiser 2024

- den ultimate padelguiden

Padel - den fantastiske sporten som har tatt verden med storm! Padel kommer opprinnelig fra Mexico og har nå blitt en global sensasjon. Med sin unike kombinasjon av teknikk, taktikk og smidighet er padel en sport som alle kan ha glede av. Og det beste av alt er at du kan spille padel hver dag på en del av våre sportshotell! Her har vi samlet det du trenger å vite om padel på våre sportshotell.

Padel på Porto Myrina - powered by Playitas

Hvorfor skal jeg teste padel i ferien?

  1. Lett å lære: Det er relativt lett å lære seg og du trenger ikke ha erfaring med racket- eller ballsport for å begynne å spille. Reglene er enkle og spillet er mindre teknisk for eksempel tennis. Har du aldri prøvd padel før, ikke noe problem – du kommer raskt til å lære deg spillet i løpet av ferien!
  2. Sosial sport: Padel er en sosial sport som ofte spilles i par, hvilket gjør det til en utmerket aktivitet å gjøre sammen med venner, familie eller andre gjester på hotellet! 
  3. Bra trening: Padel er bra kondisjons- og cardiovaskulær trening, samtidig som du trener koordinasjon og reaksjonsevne. 

Må jeg ha spilt før?

Ute på sportshotellene tilbyr vi daglig timer vi kaller "Social Padel", disse timene er oftest oppdelt i 3 nivåer. Er du helt fersk med padel spiller du med andre nybegynnere, er du en ihuga padelspiller blir du matchet med mer erfarne spillere. Sørg for at du reserverer plass og tester på denne morsomme sporten, hvem vet - kanskje kommer du hjem med en ny favorittsport!

Kan jeg leie baner eller få privattimer?

Er du som mange andre og blir padelgal i løpet av ferien så er våre padelcoacher tilgjengelige for privattimer mot en mindre avgift, ta en prate med padelcoachen eller en i sportsteamet på plass for å bestille privattimer. Ønsker du heller å spille med de i reiseselskapet på egen hånd kan du leie baner og padelracketer i sportshoppen på hotellet. 

Delta i padelturnering med andre gjester!

På våre Powered by Playitas-hotell med padelbaner pleier vi en gang per uke å arrangere en populær padelturnering der alle som vil kan være med! Det utloves god stemning rundt banene der mange samles for hyggelig selskap og spill i en klassisk Americano-turnering. Denne turnering er perfekt for deg som vil være sosial med andre gjester på hotellet.

Finnes det padelreiser for grupper?

For den som allerede har falt for sporten og vil ta padelspillet til et nytt nivå anbefaler vi at man blir med på en padelleir med et team av padelcoacher med et eget ukesopplegg for å få maks ut av padelspillet, taktikk og teknikk sammen med andre padelentusiaster. Se vår treningskalender der vi har samlet alle de kommende padelreisene vi arrangerer med våre samarbeidspartnere. 


Her kan du spille padel med padelcoach

apollo sports
Porto Myrina – powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Porto Myrina – powered by Playitas

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo sports
Playitas Resort
• Ferie- og treningsparadis

Playitas Resort


Flere hotell med padelbaner

På disse hotellene er det padelbaner til eget bruk i ferien. Vi kan ikke garantere at det arrangeres turneringer og gruppespill sammen med andre gjester slik våre Powered by Playitas-hotell tilbyr.

apollo sports
Lyttos Beach
• All Inclusive

Lyttos Beach

apollo mondo boutique
Porto Plomari
• Industriell design med moderne innslag

Porto Plomari


Apollo Sports – trening for alle

Her kan du lese mer og bli inspirert til å velge en ferie hvor du kombinerer sporty aktiviteter, trening og avslapning.

Apollo Sports - flotte treningshotell

Vårt utvalg av treningshotell er perfekt for deg som liker å være aktiv på ferie. Passer både for profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister.

Se Apollo Sports-treningshotell

Treningsreiser med Apollo Sports

Vi har Norges største utvalg av treningsreiser og treningshotell som passer for alle – fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren. 

Se alle typer treningsreiser

Treningskalenderen

Vi har treningsreiser med temaer som yoga, gruppetrening, sykkel og svømming – og for deg som reiser alene. Tren i herlige omgivelser! 

Se treningskalenderen