Ferie i Sverige

Velkommen til Sverige

Bli kjent vår gode nabo i øst! Sverige byr på flotte hotell, vakre steder og massevis av severdigheter.

Vi har samlet magiske naturopplevelser, vakre strender, koselige sommerbyer, sjarmerende opplevelser i fjellene og hotell av god standard og noen med gode treningsmuligheter. 


Opplev våre svenske hotell

TanumStrand

De bohuslänske omgivelsene er som skapt for bading og spaopplevelser og til TanumStrand, ved klippene i Grebbestad kommer man for så vel avkobling, lek, strandbad som kulinariske opplevelser.

Les mer og bestill overnatting på TanumStrand

Varbergs Kusthotell

Herlige Varbergs Kusthotell er et Svanemerket hotell ved sandstranda Kåsa, noen skritt fra havet. Nyt av herlige turer langs stranda, nydelige retter i hotellets bistro og avkobling i Sveriges eneste Thalassospa. 

Les mer og bestill Varbergs Kusthotell

Radisson Blu Scandinavia, Gøteborg

Opplev Gøteborg og bo på Hotell Radisson Blu Scandinavia Gøteborg! Hotellet har den beste beliggenheten når du skal utforske denne herlige byen og omegn, og byr til og med på avkobling i Hagabadet Spa & Yoga studio. 

Les mer og bestill Radisson Blu i Gøteborg

Hotel Riviera Strand

Ved stranda i Båstad ligger Hotel Riviera Strand. Et hotell som tilbyr en perfekt kombinasjon av avkobling og aktiviteter. Spis godt i restauranten, som benytte lokalproduserte produkter fra Bjärehalvøya og ta et bad i bassenget som er åpent året rundt. 

Les mer og bestill overnatting på Riviera Strand

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

Bo bra med perfekt beliggenhet på Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre. Her er det opplevelser for folk i alle aldre. Fjellturer, SATS- trening med utsikt over Åresjön og god mat i restaurant Glow, med næringsrik mat for aktive gjester.

Les mer og bestill overnatting i Åre

Apollo Sports Royal Park i Hagaparken, Stockholm

Royal Park er vårt første Apollo Sports-hotell i Sverige. Ta en løpetur på hotellets strand eller oppdag omgivelsene rundt Hagaparken og Brunnsviken. Du kan trene alt fra yoga og gruppetrening til selvforsvar og fekting.

Les mer og bestill overnatting i Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger bare noen minutters gange fra shopping, restauranter, fornøyelser og kultur i det sentrale Stockholm. Bo i moderne omgivelser, lad opp med en rikelig frokost og nyt så alt det Stockholm har å by på. 

Les mer og bestill Radisson Blu i Stockholm

Scandic Visby, Gotland

Scandic Visby er perfekt for deg som vil oppdage den sjarmerende middelalderbyen Visby– god beliggenhet ved havet, nært havna og i gangavstand fra sentrum. Om sommeren er det et utendørsbasseng på hotellet og det oppvarmede boblebassenget er åpent året rundt.

Les mer og bestill overnatting i Visby